OVO JE ČOVEK OSUMNJIČEN ZA UBISTVO BIVŠE ŽENE U SARAJEVU: Sina od ČETIRI godine držao kao TAOCA

Autor:

Hronika

13.11.2023

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sarajevskom naselju Alipašino Polje došlo je do tragičnog događaja u kojem je Anel B. (34) ubio svoju bivšu nevenčanu suprugu E.M. (31).

OVO JE ČOVEK OSUMNJIČEN ZA UBISTVO BIVŠE ŽENE U SARAJEVU: Sina od ČETIRI godine držao kao TAOCA

Foto: Društvene mreže

Nakon ovog zločina, Anel je uzeo dete i odveo ga u svoj stan u Hrasnom, gde je kasnije uhapšen.

Prema informacijama iz medija, specijalna jedinica MUP-a KS se nalazila na terenu i pregovarala sa Anelom da pusti dete. Pregovori su trajali neko vreme, ali na kraju je dete uspešno spašeno, dok je Anel uhapšen.

Kako se navodi, Anel B. je već bio osuđivan za nasilje u porodici, zbog čega je dobio kaznu od šest meseci zatvora. Međutim, očigledno da ova kazna nije bila dovoljna da se spreči ovaj tragični događaj.

Ono što je posebno zabrinjavajuće u ovom slučaju jeste činjenica da je Anel već ranije osuđivan za nasilje u porodici, što ukazuje na to da ovakvi zločini nisu jednokratni i da se mora raditi na sprečavanju njihovog ponavljanja.

Pored toga, važno je istaći da je Anel uzeo dete i držao ga u svojoj vlasti, što predstavlja još jedan vid nasilja nad ženom i detetom. Srećom, policija je brzo reagovala i uspela da spase dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading