PREMINULA DEVOJKA KOJA JE SKOČILA SA ČETVRTOG SPRATA! Drama u Požarevcu, pala na nadstrešnicu lokala, pa na trotoar!

Autor:

Hronika

09.11.2023

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetdevetogodišnja devojka podlegla povredama.

PREMINULA DEVOJKA KOJA JE SKOČILA SA ČETVRTOG SPRATA! Drama u Požarevcu, pala na nadstrešnicu lokala, pa na trotoar!

Foto: Shutterstock, rina

Devojka I.M. (29) iz Požarevca, podlegla je povredama zadobijenim nakon što je jutros skočila sa terase četvrtog sprata u Tabačkoj čaršiji.

Iako su lekari i u Požarevcu i u Beogradu pokušali sve da je spasu, povrede su bile isuviše teške, tako da je preminula nakon nekoliko sati.

Podsetimo, ona je sa terase skočila jutros oko 7 sati i pala na nadstrešnicu jednog od lokala, a potom na trotoar. Po pozivu prolaznika, na lice mesta uskoro su stigle ekipe Hitne pomoći i policije.

Devojka je bez svesti prebačena u Opštu bolnicu, a onda je hitno prevezena u beogradski Urgentni centar. Međutim, nažalost, podlegla je teškim telesnim povredama.

U Policijskoj upravi Požarevac rekli su da se ovaj slučaj još uvek istražuje, ali, najverovatnije je da se radi o samoubistvu i da nema umešanosti neke druge osobe, prenose Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading