PALA SA ČETVRTOG SPRATA PRVO NA NADSTREŠNICU PA NA TROTOAR! Mračna sudbina devojke iz Požarevca - prevezli je za Beograd!

Autor:

Hronika

09.11.2023

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama, devojka je najpre pala sa terase na nadstrešnicu jednog lokala, a zatim na trotoar.

PALA SA ČETVRTOG SPRATA PRVO NA NADSTREŠNICU PA NA TROTOAR! Mračna sudbina devojke iz Požarevca - prevezli je za Beograd!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Jutros oko 7 sati, u Tabačkoj čaršiji u centru Požarevca, devojka I.M. (29) doživela je tešku nesreću kada je pala sa četvrtog sprata stambene zgrade. Tom prilikom, zadobila je teške telesne povrede koje su opasne po život. Hitna pomoć je odmah intervenisala, a devojka je brzo prebačena za Beograd radi daljeg lečenja.

U Policijskoj upravi Požarevac potvrđena je tragedija, ali bez detalja o okolnostima koje su dovele do ovog nesrećnog događaja. Prema nezvaničnim informacijama, devojka je najpre pala sa terase na nadstrešnicu jednog lokala, a zatim na trotoar.

Prolaznici su brzo reagovali i pozvali hitne službe, a na lice mesta stigle su ekipe Hitne pomoći i policije. Detalji o tome kako je devojka završila na trotoaru još nisu poznati, a istraga je u toku kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading