VLADIMIRU KECMANOVIĆU PRETI 12 GODINA ROBIJE, MILJANI DVE I PO: Optuženi i vlasnik i radnik streljane gde je Kosta učio da puca!

Autor:

Hronika

10.10.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef Višeg javnog tužilaštva Nenad Stefanović je obrazložio detalje optužnice protiv oca i majke dečaka-ubice Koste Kecmanovića!

VLADIMIRU KECMANOVIĆU PRETI 12 GODINA ROBIJE, MILJANI DVE I PO: Optuženi i vlasnik i radnik streljane gde je Kosta učio da puca!

Foto: Facebook

Kosta sa majkom i ocem

Tužilaštvo se izjasnilo povodom kazni za roditelje Koste Kecmnanovića, ali i radnike streljane povodom masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

U slučaju koji je potresao Srbiju pored roditelja dečaka ubice Koste Kecmanovića, optuženi su i vlasnik streljane i radnik streljane za lažno svedočenje.

Tužilastvo traži kaznu od 12 godina za Vladimira Kecmanovića, za majku dve godine i šest meseci, a za radnike u streljani po tri godine.

- Za Vladimira Tužilaštvo je trazilo 12 godina zatvora, 2,5 godine za Miljanu Kecmanović i po tri godine za vlasnika i radnika streljane u kojoj je Kosta obučavan - naveo je na posebno organizovanoj konferenciji za medije šef Višeg javnog tužilaštva Nenad Stafanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Tanja

12.10.2023 08:25

Suditi i osuditi! Da li ucestvuju isti advokati,advokatcke kancelarije koje su ucestove u procesima gde je vestacila majka najmladjeg masovnoģ ubice na svetu ?