ZA DLAKU IZBEGNUTA TRAGEDIJA U STUDENTSKOM DOMU U BEOGRADU! Ušao kod devojke sa replikom pištolja, rekao da će ih sve pobiti - ovako su GA ZAUSTAVILI!

Autor:

Hronika

28.09.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

K.R. je ušao u jedan studentski dom u Beogradu sa replikom pištolja i uputio se u sobu gde se nalazila njegova devojka.

ZA DLAKU IZBEGNUTA TRAGEDIJA U STUDENTSKOM DOMU U BEOGRADU! Ušao kod devojke sa replikom pištolja, rekao da će ih sve pobiti - ovako su GA ZAUSTAVILI!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Beogradska policija je juče uhapsila K.R. (21) i, po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, odredila mu zadržavanje do 48 sati zbog ozbiljnih prekršaja, uključujući ugrožavanje sigurnosti i sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti. 

Prema dostupnim informacijama, K.R. je ušao u jedan studentski dom u Beogradu sa replikom pištolja i uputio se u sobu gde se nalazila njegova devojka. U toku verbalnog sukoba sa njom, držao je "oružje" i pretnje. Nakon što je devojka i njena drugarica uspele da pobegnu iz sobe, navodno je radnik obezbeđenja pozvao policiju.

Napadač je, prema nezvaničnim izveštajima, pretio da će ubiti svakog ko mu priđe, uključujući i policiju. Policija je brzo intervenisala i uspela da ga savlada. Takođe, nezvanično, pronađena je replika pištolja koju je koristio.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading