TRAGEDIJA U ALEKSINCU: Prronađen LEŠ muškarca u podrumu stambene zgrade

Autor:

Hronika

24.09.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na osnovu prijave stanara stambene zgrade u ulici Vuka Karadžića, policija je brzo reagovala i uputila svoje službenike na lice mesta. Prema prijavi, u podrumu navedene zgrade primetilo se prisustvo nepoznatog lica, što je izazvalo zabrinutost stanara.

TRAGEDIJA U ALEKSINCU: Prronađen LEŠ muškarca u podrumu stambene zgrade

Foto: ST/Nebojša Mandić, A.Nalbantjan

Hitna i policija

Policijski službenici su odmah reagovali i po dolasku na lice mesta utvrdili su identitet osobe kao G. M. (1987), koja je poznata javnosti kao beskućnik i boravila je u podrumu pomenute zgrade. Nažalost, u trenutku dolaska policije, G. M. je pokazivao znakove života.

Hitna medicinska pomoć je odmah obaveštena i njihova ekipa je pristupila reanimaciji. Nažalost, uprkos njihovim naporima, G. M. je preminuo tokom procesa reanimacije.

Prema mišljenju lekara mrtvozornika, postoji verovatnoća da je G. M. zadobio povrede vrata usled pada niz stepenice. Kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti i okolnosti ovog tragičnog događaja, naložena je obdukcija tela.

Takođe, sproveden je uviđaj na mestu događaja kako bi se prikupili svi relevantni dokazi i informacije. Policija je angažovana na potpunom razjašnjenju ovog slučaja i nastaviće sa istragom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading