OGLASILA SE DEVOJKA MIHAJLA IZ BORČE KOJI SE PRE DESET DANA UBIO NAKON SVAĐE: "Nedostaješ Mišo, svaki dan sve više i više" !

Autor:

Hronika

18.08.2023

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima očevidaca, pucnjava se dogodila u samom centru Borče, a odjednom se začuo pucanj.

OGLASILA SE DEVOJKA MIHAJLA IZ BORČE KOJI SE PRE DESET DANA UBIO NAKON SVAĐE: "Nedostaješ Mišo, svaki dan sve više i više" !

Foto: facebook, google maps

"Nedostaješ Mišo, svaki dan sve više i više" , potresnim rečima uz video snimak sa zajedničkim slikama, oglasila se devojka Mihajla S. (23) koji je nakon što su se posvađali, pre 10 dana u Borči pucao sebi u glavu u njenom stanu.

- Ne mogu da verujem da je prošlo 10 dana kako te nema.. volim te najbezuslovnije do kraja života, ti si zauvek i nikada te neću izdati! - napisala je neutešna devojka na svom profilu na društvenim mrežama.

 

@cooomiks

nedostaješ Mišo svaki dan sve više i više.. ne mogu da verujem da je prošlo već deset dana kako te nema.. volim te najbezuslovnije do kraja života, ti si zauvek i nikad te neću izdati! 🕊️🏠❤️‍🔥🐭🫀♾️ ♬ 23 prosinac - Tony Cetinski

 

Prema rečima očevidaca, pucnjava se dogodila u samom centru Borče, a odjednom se začuo pucanj.

- U prvi mah smo mislili da su petarde, jer se ovde često čuju petarde i vatromet jer su slavlja. Međutim, kroz nekoliko minuta, ulica je bila puna policije i Hitne pomoći. Sirene su odjekivale, ispred su se okupili ljudi, scene su bile strašne - rekao je tada naš sagovornik Bica.

Kako navodi, mladića su izneli u nosilima, dok je devojka vrištala. Komšije su tada istakle i da ovo nije prvi put da je mladić pravio incidente. Oni su ispričali da je ranije bila i policija, a da se buka i svađanja često čulo.

Muškarac koji živi u zgradi rekao je za "Blic" da su ih nekoliko puta prijavljivali, da su zvali sve koje su mogli, kako bi ih smirili, jer svađe su se obično dešavale popodne i uveče a ljudi okolo stanuju sa decom, pa nisu mogli da spavaju od njih. Komšije tvrde da mladić nije tukao devojku, ali da je sebe povređivao.

- Jednom je bila policija, komšije su zvale jer je bilo neizdržljivo. Vrata su lupala, prozori, cela zgrada se orila - pričaju komšije.

Dodaju da su se buka i svađanje iz ovog stana čuli konstanto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading