EKSPLOZIJA NA ZVEZDARI! SAOBRAĆAJ OBUSTAVLJEN! Oštećena brojna vozila - građani u STANJU ŠOKA!

Autor:

Hronika

15.08.2023

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplozija je izazvala ozbiljne posledice po okolna vozila, koja su pretrpela oštećenja usled jakog udara.

EKSPLOZIJA NA ZVEZDARI! SAOBRAĆAJ OBUSTAVLJEN! Oštećena brojna vozila - građani u STANJU ŠOKA!

Foto: Shutterstock

Jutros oko 8.45 sati, mirno jutro na Zvezdari je narušila eksplozija cisterne sa cementom u Šabačkoj ulici. Prema informacijama prenetim od strane RTS-a, ovaj dramatičan incident nije rezultirao povređenima, ali su vozila pretrpela oštećenja.

Eksplozija je izazvala ozbiljne posledice po okolna vozila, koja su pretrpela oštećenja usled jakog udara. Iako srećom nije bilo povređenih, ova nesreća podseća nas na nepredvidive rizike koji mogu nastati usled takvih događaja.

Nakon eksplozije, saobraćaj u tom delu grada je obustavljen dok se vrši uviđaj i preduzimaju mere kako bi se osigurala bezbednost u zoni incidenta. Nesreća nam takođe ukazuje na potrebu za brzim reagovanjem i efikasnim merama kako bi se sprečila dodatna oštećenja ili opasnosti po okolne građane.

Iako ovog puta nije bilo povređenih, tragični incident nas podseća na važnost bezbednosti i pripravnosti, kako bi se minimizirali potencijalni rizici i osiguralo da građani budu zaštićeni.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading