BEBA KOJA JE LEŽALA U LOKVI KRVI U NOVEMBRU PUNI GODINU DANA: Prijatelj svirepog ubice iz Gradačca ZANEMEO!

Autor:

Hronika

11.08.2023

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična scena koja nikog nije ostavila ravnodušnim, jeste trenutak kada devojčica koja nema ni punih godinu dana, gledala kako joj majka umire.

BEBA KOJA JE LEŽALA U LOKVI KRVI U NOVEMBRU PUNI GODINU DANA: Prijatelj svirepog ubice iz Gradačca ZANEMEO!

Foto: Printscreen/Drustvene mreze

Nizima Hećimović, Nermin Sulejmanović

Nakon jezivog masakra u Gradačcu, u kojem je Nermin Sulejmanović ubio tri osobe, a tri ranio, za portal Republika, oglasio se prijatelj ubice. 

Ubica iz Gradačca, odranije je poznat policiji, a kako kaže njegov prijatelj, uprkos želji da se promeni išao je uvek "krivim putem".

Nermin je imao burnu prošlost. Poslednjih par godina je sve to ostavio iza sebe i odlučio da se posveti sportu, otvorio je čak i svoju teretanu u Bosni, gde je, između ostalog, držao određene fitnes programe. Totalno se smirio i povukao iz loših priča, ne znam šta mu je kliknulo da tako nešto uradi, šokiran sam -  rekao je prijatelj ubice.

Tragična scena koja nikog nije ostavila ravnodušnim, jeste trenutak kada je devojčica, koja nema ni punih godinu dana, gledala kako joj majka umire. 

Kako dodaje naš sagovornik, nije bio upoznat da je Nermin tukao svoju suprugu.

- Bio sam upućen u priču da oni ne žive zajedno i da nisu u dobrim odnosima, ali, nisam znao da je bio nasilan prema njoj. Nisam imao hrabrosti da pogledam snimak, a najteže mi pada što je u jednom danu beba ostala bez oba roditelja, ostalo je siroče. Devojčica nema ni godinu dana, u novembru joj je prvi rođendan - rekao je utučeni prijatelj za Republiku.

Podsetimo, Sulejmanović je rano jutros, krvnički pretukao suprugu, a zatim joj pucao u glavu hicima iz pištolja, to je uradio dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Nakon toga je seo u automobil i otišao u nepoznatom pravcu, ali nije se zaustavio na jednom ubistvu.

Drugi put se javio uživo na Instagramu nakon stravičnih ubistava koji je počinio.

Žena je trebalo samo da shvati ozbiljnost i to je to. Ubio sam još dva dušmana. I to je to. Beba je na sigurnom. Ubio sam još dva dušmana, oca i sina, kako su mi samo naletili - rekao je u drugom lajvu na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading