KOMŠIJE POVUKLE OČAJNIČKI POTEZ ZBOG KECMANOVIĆA! Istakli upozorenja po zgradi: Strogo zabranjene ove DVE stvari

Autor:

Hronika

08.08.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susedi masovnog ubice Koste Kecmanovića zalepili su papire sa važnom porukom za posetioce zgrade iz koje je on 3. maja pošao da seje smrt.

KOMŠIJE POVUKLE OČAJNIČKI POTEZ ZBOG KECMANOVIĆA! Istakli upozorenja po zgradi: Strogo zabranjene ove DVE stvari

Foto: ST/Nikola Mutić, Republika.rs

Na ulazu u zgradu u centru Beograda u kojoj je stanovala porodica Kecmanović do krvavog pira dečaka ubice Koste Kecmanovića stoji istaknuto upozorenje za posetioce koji svakodnevno dolaze u zgradu u znatiželji da vide i snime ulaz, vrata stan i zajedničke prostorije u zgradi koje su koristili i mladi monstrum, njegova sestra i roditelji. 

Foto: Republika.rs

U zgradi dečaka ubice Koste Kecmanovića istaknuto je obaveštenje

Osim na interfonu, upozorenje sa naslovom napisanim crvenom bojom je istaknuto na liftu, oglasnoj tabli i još na nekoliko pozicija u zgradi koja se nalazi u prometnoj beogradskoj ulici Kraljice Natalije, na Vračaru. 

- Obaveštenje o zabrani snimanja unutrašnjosti zgrade- glasi naslov upozorenja za sve one koji fotografišu zgradu i snimaju klipove. Ispod naslova u obaveštenju koji potpisuje Stambena zajednica pozivaju se na privatnost i prava stanara, te da im smeta da bilo ko fotografiše i snima zgradu i stanare bez prethodne dozvole. 

- Naša zgrada je postala najslikanije mesto u gradu zbog zločina koji je u crno zavio i našu zgradu jer je mali monstrum rastao pod našim krovom i odavde krenuo sa očevim pištoljima da tog jutra napravi masakr u školi gde je na licu mesta ubio devetoro dece i školskog čuvara, a ranio nastavnicu i još šestoro dece od kojih je jedna devojčica umrla. Mi smo svi od tog dana strahovito uznemireni i samo nam fale svi ti ljudi koji dolaze, slikaju vrata Kecmanovića, njihove prozore, sanduče, interfone i svi smo izloženi javnosti. Dolaze i lažni novinari koji nam zvone na vrata, ulaze u zgradu da tumaraju po njoj, i naša dece se ne osećaju bezbedno. Pojavljivali su se neki tinejdžeri koji su ispisivali grafite i pretili Kosti, ali i oni koji ga veličaju i pitaju da li nam ga je žao - ispričala je u dahu za Republiku sredovečna stanarka zgrade Kecmanovića. 

Naša sagovornica otkriva da se više njih raspitivalo o dadilji koja je skoro od Kostinog rođenja maltene živela sa njegovom porodicom i o njemu i njegovoj sestri čak i više od njihovih roditelja Vladimira i Miljane. Roditelji dečaka ubice su bili fokusirani na karijere i bili su uspešni u svojim branšama. 

 

Foto: ST/Nikola Mutić, Republika.rs

U zgradi dečaka ubice Koste Kecmanovića istaknuto je obaveštenje

Naša ekipa se na licu mesta uverila i tom prilikom smo snimili fotografije istaknutih obaveštenja koja evidentno pokazuju uznemirenost doskorašnjih komšija masovnog ubice.  Inače, Kostina porodica je do njegovog monstruoznog zločina u OŠ "Vladislav Ribnikar" važila za uglednu, a dečakovi roditelji su bili pripadnici beogradske intelektualne elite čiji deo je trebalo da postane i on sam budući da je pohađao prestižnu školu. Stoga, njegov komšiluk je zgrožen što je dobri, lepo vaspitani i tihi dečak iz njihove zgrade postao najmlađi masovni ubica na planeti. 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading