BOLESNO! KOSTA TRAŽI DA GA PUSTE NA MORE: Monstruozni dečak ima nove prohteve na klinici i misli da je zatvoren PROTIVZAKONITO

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznajemo, Kosta je navikao na luksuz, kojeg se ne odriče ni na klinici na kojoj je zatvoren zbog masakra

BOLESNO! KOSTA TRAŽI DA GA PUSTE NA MORE: Monstruozni dečak ima nove prohteve na klinici i misli da je zatvoren PROTIVZAKONITO

Foto: Republika.rs, Tanjug/AP

Dečak Kosta Kecmanović

Prošlo je tri meseca od kako je masovni ubica Kosta Kecmanović (14) hospitalizovan na Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu radi ispitivanja o njegovom psihičkom stanju, crtama ličnosti i uračunljivosti.

Kako saznajemo, za toliko vremena provedenog u bolnici Kosta ni jedne sekunde nije pokazao nikakve znake kajanja za nedužnim žrtvama koje je ubio 3. maja u svojoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kada je nasumičnom pucnjavom usmrtio čuvara i devetoro dece.

Međutim, prema rečima naših izvora bliskih njegovom slučaju, došli smo da saznanja da dečak, od kojeg zazire cela Srbija, poslednjih dana na klinici ima sumanute prohteve.

- Iako je svestan šta je počinio, on o tome uopšte ne razmišlja, a kamoli da se kaje. U poslednje vreme, kada god psihijatri i psiholozi pokušavaju da sa njim obave neophodne testove kroz razgovor, on se ponaša kao da je nezakonito zatvoren u toj ustanovi, jer je i sam pre zločina saznao da deca do 14 godina nisu krivično odgovorna, i ignoriše pitanja o zločinu. Kada mu doktori predlože da im sam kaže kada bude bio spreman da priča o tome, on im odgovori: "Jedino što želim je da idem na more". To je samo jedan u nizu dokaza, koje će stručnjaci imati u izvođenju zaključka o njegovoj ličnosti, među kojima se najviše ističu hladnokrvnost i odsustvo empatije - objašnjava izvor za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen

Kosta Kecamnović hoće na more

 

Kao što smo ranije pisali, poznanici porodice Kecmanović otkrili su nam da je Kosta navikao da sa svojim roditeljima ide na luksuzna putovanja po celom svetu, a dečak je najviše voleo da ide na more.

- Reč je o imućnoj porodici, a Kosta je navikao na luksuz, kao i da tokom leta dva puta ide na more. Sada je u iluziji da je privremeno zatvoren na klinici tokom ispitivanja i očekuje da će biti pušten kada se ona završe, ali ga posebno frustrira što nisu gotova ni poslednjeg meseca leta, kada je on navikao da se nalazi na nekom od luksuznih letovališta na primorju - opisuje naš sagovornik blizak porodici maloletnog ubice.

Presrećan zbog čestitki fanova za rođendan

Prema našim saznanjima, iako je monstruozni dečak pod jakom prismotrom policije i doktora, do njega su slučajno dospele informacije o podršci koju mu šalju sumanuti fanovi iz stranih zemalja, a koja je bila najmasovnija za njegov rođendan, kada su društvene mreže bile preplavljene čestitkama za njegov rođendan.

- Kosta zbog toga sebe još više vidi kao nekog pobednika i žrtvu, koja je zatvorena na bolnici protiv zakona, ali ne gubi veru da će kad tad izađi na slobodu bez ikakvog daljeg gonjenja od strane istražnih organa - zaključuje naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (14)

Loading
DzANA

08.08.2023 16:26

Dal molim vas ili vi lažete ili on nema tako dobro čuvanje kao sto kažete . Kako će saznat i od koga ako kod njega samo ulazi osoblje očito ulazi još neko osim osoblja ili osoblje mu prenosi šta se desaje vani jedno a drugo kakvo maltretiranje on može da uradi osoblju koje je starije od njega a ponekim može sa bide djete pa čak i unuk . Šta sa njim izigravate i nokte ga zato i jeste ovakva situacija sa djecom sto ih molimo dajemo im zapravo sve prava kao nekom odraslom . To treba kao sto je prije bilo nekazu dzaba motka je iz raja izašla . Prije kad policija uhvati pa vrećama pijeska izbubaju koga su uhvatili nigdje modrice a ni jedan Rentgen nemoze dokazati da je udaran a bi reži otkazuju pa su ljudi bili bolji znali su jednom kome se desilo da je on sljedeći ako neradi po zakonu a sad rade šta hoće i djeca i odrasli sve po nekim zakonima nemoj ga kažnjavati nemoj da dobije batine nemoj Ivo nemoj ono . Daj vise ponašajte se kako treba sa se ponaša a ne igrate se sa svim . Dovedite nekog ko je iz prošlog vremena ko je prije devedesetih završio i koji je radio a ukinute ove zabrane pa nek on ga ispita progovorit će on za sat vremena a ne djete vas vrti oko malog prsta i igra se sa vama a vi se nazivate ‘’strucnjaci’’. Sam vam se smije i završite vise da i roditelji stradalih znaju vise na čemu su a ne sve ukrug

Tanja

08.08.2023 16:39

Sebican,tako je vaspitan i majka mu je jos pre mesec dana krenula na more!Oni na more mi na groblje.

Biljana

08.08.2023 21:24

Kako to mogu slučajno do njega da stignu bilo kakve info, ako su tako jake mere preduzete? Pa, tako će, slučajno, jednog dana da išeta sa klinike! Čemu onda trošenje novca na njegovo obezbeđenje, ako je toliko šuplje?

LaLinea

08.08.2023 23:25

Koliko mogu da primetim jedino republika.rs izvestava o ovom slucaju. Tekstovi su ocajni a posebno oni o velicanju ubice. Sta je sa nama koji bi ga zadavilli golim rukama. Mnogo nas je vise od njegovoh obozavaoca a o nama niko ne pise. Zastrasujuce je da je ovako ozbiljam slucaj olako shvacen od strane informisanja.