"DNK SE NE POKLAPA! GDE JE MOJA ĆERKA BRAJANE?!" Milanka saterala zeta u ćošak, samo želi da sahrani ćerku: Unučići su mi sve, njegova majka pokušala DA MI IH ODUZME!

Autor:

Hronika

05.08.2023

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako dodaje Milanka, jedinu utehu u celokupnom slučaju joj bude unuci, koji su zajedno i kod Anine sestre.

"DNK SE NE POKLAPA! GDE JE MOJA ĆERKA BRAJANE?!" Milanka saterala zeta u ćošak, samo želi da sahrani ćerku: Unučići su mi sve, njegova majka pokušala DA MI IH ODUZME!

Foto: Društvene mreže

Brajanu Volšu (46), optuženom za ubistvo supruge Ane Volš (39), suđenje će biti nastavljeno 23. avgusta pred sudom u Norfolku, u Masačusetsu, a tereti se za ubistvo i uništavanje tela svoje supruge. Milanka Ljubičić (69), majka nestale Srpkinje, navodi da se nada da će uskoro saznati istinu jer je iz dana u dan zdravstveno sve lošije.

Kako navodi potresena Milanka, više od osam meseci nadanja i čekanja polako počinju da čeznu.

- Meseci neprestanog razmišljanja gde je moje dete, što mi se ne javi, da li je živa. Jednostavno, ne želim da prihvatim surovu i monstruoznu istinu koja se svakodnevno medijski plasira, ali kada ostanem sama - zapitam se, toliko meseci, a nema traga. Šta ako je sve istina? Dišem, ali ne znam da li sam živa, neznanje me ubija - govori potresena žena.

Kako dodaje Milanka, jedinu utehu u celokupnom slučaju joj bude unuci, koji su zajedno i kod Anine sestre, prenosi Blic.

"Bojim se da li ću ikada saznati istinu"

- U prvim danima nestanka o Aninoj deci prvo je brinula Brajanova majka, da bi potom bili predati njihovom Centru za socijalni rad. Nakon toga, starateljstvo je dobila moja starija ćerka i najvažnije je da su oni zajedno, da ih nisu odvajali. Iako je postojao problem jer su se Brajan i njegova majka usprotivili takvoj odluci, sud ih je ipak dodelio mojoj starijoj ćerki i njenom suprugu - dodaje Milanka.

Vidno slomljena, krhkog zdravlja, naša sagovornica navodi da nije dobro, kao i da ne zna šta može da se dogodi na suđenju.

- Ne znam šta da očekujem, ne znam šta može da se dogoditi svaki dan. Dobila sam potvrdu da je u kući pronađen treći DNK koji se ne podudara sa Aninim. Ne znam, možda je to slamka, trunčica, a možda se i lažno nadam. Kako da kažem - Brajan ćuti, Ane nema, a ja sam sve lošije, i sada se bojim da li ću kao njena majka ikada saznati istinu - pita se Milanka.

Milanka navodi da bi želela da, ukoliko Brajan ne bude želeo da govori, dobije mogućnost samo da ga ona upita gde joj je dete.

Foto: Instagram/Abdulla Almutairi

 

"Gde je Ana, Brajane?"

- On je mene uvek poštovao, pa i život mi je spasio. Samo bih ga pogledala i pitala: "Gde je Ana, Brajane?". Ne znam šta da kažem, ali ako se ispostavi da mog deteta zaista nema više, onda bi trebalo tamo da bude sahranjena. Blizu svoje dece. Ja sam bolesna, a oni treba da joj pale sveću i nose cveće na grob ceo život. Videću i da odem do naše crkve da pitam kakvi su običajim ukoliko je ubijena - zaključuje Milanka.

Podsetimo, na poslednjem ročištu tužilaštvo je iznelo i neka nova saznanja - poput onog da je Volš sumnjao da ga supruga vara i da je zato, preko svoje majke, unajmio privatnog detektiva da je prati. Volšova advokatica takođe je prvi put opširno govorila o izrečenim optužbama i jednu po jednu ih je negirala ili nudila alternativno objašnjenje. Prvi put su izneti i detalji koji ukazuju da je motiv zločina mogao biti novac.

Volš je povremeno odmahivao glavom dok je slušao optužbe

Tužilaštvo je iznelo do sada nepoznata saznanja o tome da je Brajan Volš sumnjao da njegova supruga ima aferu sa drugim muškarcem u Vašingtonu, te je 26. decembra 2022. unajmio privatnog detektiva preko svoje majke.

Takođe je često posećivao Instagram profil jednog od njenih prijatelja. Prema navodima tužilaštva, 27. decembra je na internetu pretraživao kako da se razvede.

Ana Volš je, prema navodima tužilaštva, 28. decembra rekla prijateljici da želi da napusti Brajana i odseli se sa decom u Vašington. Brajan nije mogao da se seli iz Masačusetsa, jer je bilo u toku suđenje po optužbama da je prodavao falsifikovane slike Endija Vorhola.

U novogodišnjoj noći, Volšove je u kući posetio zajednički prijatelj, večerali su i slavili Novu godinu, a deca su spavala. Prijatelj je napustio njhovu kuću oko 1.30 ujutru i to je poslednji put da je Ana Volš viđena živa, navodi tužilaštvo.

Na saslušanju su ponovljena ranije izneta saznanja o tome da je Volš u ranim jutarnjim satima 1. januara, a i narednih dana, pretraživao internet da vidi "posle koliko vremena telo počinje da se oseća", ali i koliko je potrebno da se čeka da se neko proglasi mrtvim i da se pokupi njegovo životno osiguranje.

Foto: youtube.com/printscreen

 

To do sada nije bilo pominjano u ovom slučaju, a moguće je da se tumači kao motiv jer bi Brajan Volš dobio taj novac u slučaju Anine smrti - 2,7 miliona dolara.

Podsetimo, Ana Volš, američka državljanka poreklom iz Beograda, nestala je 1. januara i njen suprug je rekao da je iz Kohaseta u Masačusetsu, gde su živeli, otputovala u Vašington, gde je radila. Međutim, njen poslodavac je tri dana kasnije prijavio nestanak. U istrazi su kasnije pronađeni materijalni dokazi koji, prema optužnici, ukazuju da je Brajan Volš ubio Anu, raskomadao njeno telo i uništio posmrtne ostatke. U podrumu njihove kuće pronađeni su i noževi sa tragovima krvi, a internet pretrage Brajana Volša pokazale su da je tražio informacije o tome kako da se otarasi tela.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

05.08.2023 18:06

Ova baba me najviše u ovoj priči nervira,država ga optužuje a ona ga još brani