MAJKA IZ PALANKE SINOĆ IZGUBILA SINA, A PRE 10 DANA TEČU: Nesrećnoj ženi struja ubila dvoje voljenih

Autor: Republika, S.S.

Hronika

01.08.2023

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna I.M. oprostila se jutros od svog mezimca na društvenoj mreži Fejsbuk, a poslednji pozdrav je pre desetak dana uputila i teči

MAJKA IZ PALANKE SINOĆ IZGUBILA SINA, A PRE 10 DANA TEČU: Nesrećnoj ženi struja ubila dvoje voljenih

Foto: Privatna arhiva

Privatna arhiva

Majka dečaka A.M. (13), koji je sinoć oko 23 sata stradao u Bačkoj Palanci od strujnog udara, na isti način je 21. jula izgubila i teču Zorana Ž. (66).

Nesrećna I.M. oprostila se jutros od svog mezimca na društvenoj mreži Fejsbuk, a poslednji pozdrav je pre desetak dana uputila i teči, ne sluteći da će joj struja usmrtiti i sina.

Njena sestra Irena Pilipović je kobnog dana ispričala za portal Republika.rs kako je došlo do stradanja njihovog teče Zorana.

- Sinoć je bilo jako nevreme u našem gradu. U jednom trenutku pas je jako počeo da laje u dvorištu, nakon čega je tetka rekla teči da izađe i proveri šta se dešava i zašto pas toliko uznemireno cvili i ne prestaje. Teča je izašao iz kuće i tada je video žicu za struju na njegovoj kapiji. U tom trenutku nije bilo struje, te je on uzeo kabl u ruke i pokušao da ga prebaci preko. Nažalost, u tom momentu kada je on prebacivao žicu, stigla je struja. Kao da se kabl umotao oko njega, on je krenuo da viče i doziva pomoć, ali nažalost niko nije mogao ništa da uradi. Dok je stigla Hitna pomoć, on je još malo disao, probali su i reanimaciju, ali nisu uspeli - rekla nam je tada Zoranova rođaka.

Mališan je sinoć stradao u igri u parku Baza Stojaković, kada je rukom uhvatio strujni kabl, koji je pao zbog nevremena u kojem je stradao teča njegove majke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading