KOSTA NA KLINICI I ZA SVOJ ROĐENDAN, FANOVI ODLEPILI: Raduje se gomili poklona, a brine ga samo OVA STVAR

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta već danima razmišlja o poklonima koje misli da će dobiti za svoj današnji rođendan

KOSTA NA KLINICI I ZA SVOJ ROĐENDAN, FANOVI ODLEPILI: Raduje se gomili poklona, a brine ga samo OVA STVAR

Foto: Printscreen, Pixabay.com

Monstruozni dečak Kosta Kecmanović sutra puni 14 godina, a koliko se ne kaje za svoje zlodelo, koje je u crno zavilo 10 porodica, govori naše saznanje da razmišlja samo o rođendanskim poklonima, koje je navikao da dobija dok nije bio jedan od najvećih zločinaca u Srbiji i regionu.

Ranija istraga je utvrdila da je Kecmanović mesecima planirao da ubije 15 školskih drugova i drugarica iz svog odeljenja, a pronađen je i spisak sa tim imenima. Međutim, 3. maja je došao u svoju Osnovnu školu: "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i nasumičnom punjavom prvo ubio dve devojčice i čuvara škole, a onda još sedmoro đaka, od kojih je jedna devojčica umrla u bolnici 10 dana kasnije, dok je njih šestoro ranio.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hapšenje Koste Kecmanovića

Kosta je skoro tri meseca na ispitivanjima u Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu, a prema našim saznanjima, već danima razmišlja o poklonima koje misli da će dobiti za svoj sutrašnji rođendan.

ODSUSTVO EMPATIJE

- Od prvog dana u bolnici ne razmišlja koliko je bola naneo roditeljima dece koje je svirepo ubio. Stvorio je svoju iluziju u kojoj je to za njega bila samo igrica sa pucnjavom i da je u njoj osvojio visoke rezultate, i tako stekao slavu širom sveta. Stoga misli da će mu ti obožavaoci poslati gomilu poklona i pisama u kojima ga podržavaju. Misli da će na sutrašnji dan videti rezultate svoje "igrice" i zbog toga je posebno veseo. Jedino što ga brine je da li će mu doktori dati da primi te poklone - objašnjava za naš list izvor blizak ovom slučaju.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Kostine žrtve

Kako dalje navodi naš sagovornik, ovim ponašanjem dečak je psihološkim stručnjacima, koji rade veštačenja o njegovoj ličnosti, posebno pomogao u izvođenju zaključka.

- Sada, kada bi svako dete koje slavi rođendan želelo da bude sa najbližima, on je pokazao poseban nivo hladnokrvnosti i odsustva empatije jer ga uopšte ne zanima što ne može da vidi svoje roditelje i sestru, već samo šta su mu poslali "fanovi", koji slave njegov masakr. Ni na trenutak nije pomislio koliko je nedužnih duša ubio i da je zbog toga zatvoren na klinici - navodi naš izvor.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Škola u kojoj se desio masakr

Svirepi ubica je tek 18. jula tokom svog svedočenja protiv oca Vladimira saznao koga je sve ubio, odnosno imena žrtava. Njegov otac je u pritvoru zbog sumnje da nije adekvatno obezbedio oružje kojim je njegov sin izvršio masakr.

PSIHOLOŠKA POMOĆ

Među 10 žrtava je i učenica Ema Kobiljski (13), čiji je otac Dragan Kobiljski, nekadašnji igrač odbojke i trener, u petak objavio potresno pismo, kojim je iskazao svu bol koja razara njegovu porodicu i naglasio da je Kosti bila neophodna psihološka pomoć, a ne obuka u streljani.

Republika

Foto: Republika.rs, YouTube/Printscreen

Dragan Kobiljski

- Dete sa potpunim odsustvom empatije izlagano od strane roditelja sadržaju neprimerenom njegovom emocionalnom razvoju i obučavano u streljani ne bi trebalo da je u redu. Detetu dostupno oružje u kući - ne bi trebalo da je u redu, oglušenje roditelja na savete o potrebnoj psihološkoj podršci i detaljnom ispitivanju deteta usled "krize svesti" - ne bi trebalo da je u redu, jer je za posledicu imalo zataškavanje slučaja deteta koje je zapravo trebalo da se leči - napisao je Kobiljski.

NEVEROVATNO: Obožavaoci danas počeli s čestitkama


Dečak ubica ima fanove na društvenim mrežama, ali uglavnom iz Indije. Reč je o neinformisanim i ne mnogo pametnim tinejdžerima, koji u svojim brojnim objavama iskazuju koliko su neupućeni u slučaj, ali i uporno tvrde da je Kosta nevin, pa idu u krajnost i izmišljaju drugu osobu, koja je počinila masakr pre Kecmanovićevog dolaska u školu.

Takođe, oni su danima odbrojavali sate do Kostinog rođendana, pa su još danas počeli sa čestitkama, govoreći kako ga vole i žele mu da što pre bude slobodan, dok pojedine devojčice govore i da su zaljubljene u njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Rodja

30.07.2023 17:07

Ovog monstruma je trebalo eliinisati još u školskom dvorištu i priči kraj.

Tako je....

30.07.2023 23:02

@Rodja - ...trebalo je.

Šeput

30.07.2023 17:29

Bolesna debilčina

Komar

30.07.2023 18:00

Debil razmazeni. Odmah su ga policajci trebali likvidirati jer takav monstrum ne zasluzuje minut zivota. P.S njegovi takozvani fanovi su najcesce sa tajlanda ili filipina