VOZAČ IZBACIO NOGU KROZ PROZOR! Narod zabezeknut šokantnim snimkom iz naše zemlje: Rizikuje tuđe živote, momentalno oduzeti dozvolu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

14.07.2023

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač kombija čačanskih registarskih tablica šokirao je mnoge korisnike društvene mreže.

VOZAČ IZBACIO NOGU KROZ PROZOR! Narod zabezeknut šokantnim snimkom iz naše zemlje: Rizikuje tuđe živote, momentalno oduzeti dozvolu! (VIDEO)

Foto: printscreen/tiktok

Nesvakidašnja scena, koja je mnogobrojne korisnike društvene mreže ostavila bez teksta, objavljena je juče na TikToku

Naime, na spornom snimku koji traje deset sekundi, vidi se beli kombi čačanskih registarskih tablica i noga muškarca koja je izbačena kroz prozor.


Inače, možda ova scena ne bi ni bila toliko jeziva, da se na snimku ne radi o vozaču.

 

 

Ispod video-zapisa nizali su se komentari šokiranih TikTokera, koji osuđuju postupak muškarca. Kako kažu, trebalo bi mu trajno oduzeti dozvolu.

- Svakom ko na bilo koji način rizikuje tuđi, pa i svoj život u saobraćaju, momentalno oduzeti dozvolu - glasio je jedan od komentara.

Takođe, postojala je i nekolicina koja je podržala vozača uz objašnjenje da je vozilo verovatno automatsko, nakon čega su drugi korisnici društvene mreže istakli da je muškarac svojim postupkom svakako ugrožava svoj, ali i tuđi život:

Bez obzira na tempomat njemu je noga izbačena kroz prozor vozila, ako poznaješ anatomiju i pokret ljudskog tela, logično je da je ovo opasno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Nina

14.07.2023 18:31

Pa dobro, mozda vozi automatik :)

Tara

14.07.2023 19:31

Dok sam radila kod advokata imali smo jedan slučaj gdje je čovjek izbacio ruku kroz prozor dok je vozio. Iz drugog smjera naišao je drugi auto velikom brzinom, prešao na njegovu stranu i otkinuo mu ruku. U bolnici mu nisu mogli spasiti ruku. Čovjek ostao invalid zbog svoje gluposti i tuđe nepromišljenosti

Milan

14.07.2023 20:58

Volan je sa druge strane,ovo je suvozac