STRAVIČNO! "Mazda" totalno smrskana, vozač poginuo! Prve slike sa mesta nesreće u Gajdobri, traktorska prikolica se otkačila i udarila u automobil! (FOTO)

Autor:

Hronika

12.07.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nesreći je stradao muškarac, dok je žena koja je bila suvozač povređena i prebačena kolima Hitne pomoći.

STRAVIČNO! "Mazda" totalno smrskana, vozač poginuo! Prve slike sa mesta nesreće u Gajdobri, traktorska prikolica se otkačila i udarila u automobil! (FOTO)

Foto: RINA

Hitna pomoć na terenu

Jedna osoba stradala je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 14.30 dogodila u Gajdobri kod Bačke Palanke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Na društvenim mrežama sada su se pojavile jezive slike uništenog automobila koji je udario u traktorsku prikolicu.

- Kako saznajemo, traktorska prikolica otkačila se sa traktora u toku vožnje, a potom je odletela u suprotnu traku na nju je naleteo automobil. Muškarac je stradao na licu mesta - objavljeno na Instagram stranici 192_rs.

U nesreći je stradao muškarac, dok je žena koja je bila suvozač povređena i prebačena kolima Hitne pomoći u bolnicu.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srbin

31.07.2023 10:19

Kako je to automobil udario u traktorsku prikolicu, ako se prikolica odkačila, prešla u suprotnu traku i u njoj udarila u automobil? Očigledno je da je vozač traktora ubio nedužnog čoveka. Ne može prikolica da se odkači, ako je na njoj i na traktoru sve ispravno i zakačen po propisu! U njegovom zlatnom dobu danas ogromna većina poljoprivrednika vozi traktore koje su nasledili od očeva, često i od dedova, ali njima to ne smeta. Ti traktori su decenijama neregistrovanih, ali policija, samo zbog rejtinga, njih ne kontroliše, baš kao i njihove vozače. Dobar deo njih i nema vozačku dozvolu. Sad bi dotični morao da rasproda svu imovinu kako bi, po zakonu, obešteti porodicu čoveka kojeg je ubio! Saučešće porodici nesrećnog čoveka.