OSVETIO TI SE PREKO DETETA! Novi detalji ubistva na Banovom brdu: Bila si u opravdanom u strahu ZA ŽIVOT SVOG SINA!

Autor: Aleksandra Grujić / Mihajlo Žilović

Hronika

16.06.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama šokirani prijatelji, rodbina i poznanici rečima koja slamaju srca opraštaju se od dečaka pred kojim je bio život.

OSVETIO TI SE PREKO DETETA! Novi detalji ubistva na Banovom brdu: Bila si u opravdanom u strahu ZA ŽIVOT SVOG SINA!

Foto: printscreen/facebook

Policijski službenik D. J. (42) izvršio je u sredu oko 19 časova stravičan porodični zločin u iznajmljenoj kući na Banovom brdu, kada je iz za sada nepoznatog razloga ubio svog devetogodišnjeg sina Iliju, a potom presudio sebi. Kako se sumnja, otac je ubistvo i samoubistvo počinio u trenutku nervnog rastrojstva, nakon što je napisao oproštajno pismo. 

Na društvenim mrežama šokirani prijatelji, rodbina i poznanici rečima koja slamaju srca opraštaju se od dečaka pred kojim je bio život. 

Jedan od komentara šokirao je mnoge. Naime, u njemu se navodi da se policajac D. J. svojoj bivšoj ženi Mariji osvetio ubistvom sina. Nažalost, kako navodi poznanica ožalošćene, Marijine crne slutnje su se obistinile.  

- Marija, dušo draga, ne mogu još da verujem da ti se ovo desilo, nekome koga ja poznajem, toliko si mi samo priča ispričala o svom sinu jedincu... On ti se osvetio preko deteta, a tvoj instinkt je pokazao da si bila opravdano u strahu... Njemu neka sudi Bog - napisala je prijateljica Ilijine majke.

Republika

Foto: Društvene mreže

 

Podsetimo, Ilijina majka Marija, prva je primetila da se nešto čudno dešava. Ona je na sve načine pokušala da stupi u kontakt sa ubicom i sazna gde joj je sin. Uplašena jer joj se ne javlja, ona je obavestila sve koje poznaje da joj pomognu u potrazi za detetom, nakon čega je usledila i srceparajuća poruka koja je ostavljena na staklenim vratima iznajmljenog stana.


Javite se vašoj bivšoj ženi Mariji, zabrinuta je za život svog sina - glasio je apel majke, napisan na upečatljivom crvenom papiru.

 

Republika

Foto: Republika

 

Nakon višečasovnih poziva i poruka, kako saznajemo od komšinice, najbolji drug ubice odlučio je da razvali vrata kuće i tada je, nažalost, zatekao dva beživotna tela u lokvi krvi. Odmah po pozivu, oko 19 časova na lice mesta stigli su pripadnici policije, kao i majka, koja je jecala na ulici i molila da je puste da po poslednji put vidi i zagrli sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading