UŽAS NAD UŽASIMA! MERCEDESOM NAMERNO UDARIO POLICAJCA: Patrola ga zaustavila zbog redovne kontrole, on dodao gas, a onda...

Autor:

Hronika

15.06.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac je prišao vozilu, a vozač je naglo dodao gas, udario u noge policajca i bacio ga na haubu.

UŽAS NAD UŽASIMA! MERCEDESOM NAMERNO UDARIO POLICAJCA: Patrola ga zaustavila zbog redovne kontrole, on dodao gas, a onda...

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Saobraćajna policija

Policijski sindikat Srbije želi da upozori javnost na novi incident u kome je policajac udaren automobilom, koji se dogodio 15. juna u ranim jutarnjim časovima, u blizini parkinga na izlasku sa Beogradskog sajma.

Saobraćajna patrola je izvodila redovnu kontrolu saobraćaja u Bulevaru Vojvode Mišića 14 u Beogradu i oko 3 i 30 sati ujutru zaustavili su automobil Mercedes, najverovatnije C klase, beogradskih registarskih oznaka.

Kada je jedan od policajaca prišao vozilu, vozač je naglo dodao gas, udario u noge policajca i bacio ga na haubu.

Vozač je dodao gas sa policajcem na vetrobranskom staklu i nakon desetak metara skrenuo naglo u levo, kada je policajac pao na zemlju, a vozilo se udaljilo velikom brzinom u pravcu petlje na mostu na Adi.

- Policajac koji je udaren automobilom je zadobio lakše povrede glave i pregledan je na VMA. Napadač se nalazi u bekstvu i nadamo se da će naše kolege vrlo brzo uhapsiti napadača. Ovo je drugi napad koji su bahati vozači počinili prema policajcima u poslednjih mesec i po dana. Policajci koji čuvaju bezbednost naših ulica i građana moraju da budu zaštićeni, a ovakvi napadi izbegnuti u budućnosti. Zbog toga tražimo da napadač bude najstrože kažnjen, kako bi se dao primer svakom budućem bahatom vozaču i tako zaštitimo živote naših kolega koji rade jedan od najodgovornijih zadataka u državi – kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading