NAJNOVIJI DETALJI UBISTVA I SAMOUBISTVA NA BANOVOM BRDU: Policajac presudio sinu, pa oduzeo i sebi život - ostavio i oproštajno pismo!

Autor:

Hronika

15.06.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti jezivog događaja na Banovom brdu.

NAJNOVIJI DETALJI UBISTVA I SAMOUBISTVA NA BANOVOM BRDU: Policajac presudio sinu, pa oduzeo i sebi život - ostavio i oproštajno pismo!

Foto: Republika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zatekli su sinoć u stanu na Banovom brdu beživotna tela policijskog službenika D. J. (42) i njegovog devetogodišnjeg sina. 

U stanu je pronađeno oproštajno pismo, a kako se sumnja, reč je o ubistvu i samoubistvu.  

Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica ovog tragičnog događaja. 

Policijske patrole izašle su na lice mesta oko 19 časova, nakon što je najbolji drug oca ubice razvalio vrata kuće i zatekao dva beživotna tela u kući na Banovom brdu.

Majka ubijenog dečaka Ilije, koja je pronašla telo devetogodišnjeg sina i supruga u iznajmljenom stanu na Banovom brdu rekla je za Republiku.rs, da joj se posle svega ne živi.

- Nije ništa završeno što se tiče istrage. Ni ja nemam sve informacije. Nemam snage da dajem bilo kakve izjave. Nemam snage ni da živim ni da dišem - rekla je majka ubijenog dečaka Ilije.

Da podsetimo, supruga D.J. nije mogala da uđe u stan jer su ulazna vrata bila zaključana, ključ u bravi, a niko nije odgovarao na njeno uporno zvonjenje i lupu.

Žena je na kraju pozvala bravara koji je otvorio vrata i tada je pronašla mrtvog sinčića i supruga.

Komšije su šokirane onim što se desilo u njihovom susedstvu i kažu da je uviđaj trajao da kasno u noć, do 23 sata.

- Prvo sam video policiju, nisam znao o čemu se radi. Nakon nekoliko trenutaka me je zvala komšinica da mi kaže šta se dogodilo u komšiluku, a potom sam i na portalima video o čemu je reč. Ne poznajem tog čoveka, nisam ga čak ni sretao u prolazu. Strašno je to što se dogodilo, ako mu nije bilo do života, trebalo je sebe da ubije, ne znam šta mu je dete krivo - rekao je jedan od suseda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
On

15.06.2023 22:16

I sta pise?