PRETUKAO ŽENU JER MU JE VREĐALA LJUBAVNICU: Potvrđena presuda nasilniku iz Zaječara - nije mogao da dozvoli da mu se supruga meša u ljubavni život!

Autor:

Hronika

04.04.2023

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilnik iz Zaječara se nije opirao hapšenju, ali se žalio na presudu kojom mu je izrečena kazna zatvora u trajanju od sedam godina.

PRETUKAO ŽENU JER MU JE VREĐALA LJUBAVNICU: Potvrđena presuda nasilniku iz Zaječara - nije mogao da dozvoli da mu se supruga meša u ljubavni život!

Foto: Profimedia

Nasilje nad ženom

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je presudu Osnovnog suda u Zaječaru kojom je J. D. (49) iz ovog grada osuđen na sedam godina zatvora zbog nasilja u porodici.

On je pretukao suprugu K. R. (47) toliko da joj je od udaraca pukla slezina.

Sve se otkrilo prošlog maja, kada je u zaječarsku bolnicu sa jakim bolovima u predelu stomaka primljena K. R, koju su u Zdravstveni centar dovela dvojica rođaka. Ubrzo joj je konstatovano naprsnuće slezine. Tek onda je ispričala da ju je suprug pretukao tri dana ranije, pa je trpela bolove, ali ne mogavši više da izdrži, morala je da zatraži lekarsku pomoć.

Kada je uhapšen, J. D. je priznao da je suprugu tukao jer mu se "mešala u ljubavni život". Navodno mu je vređala ljubavnicu, pa je iznerviran udarao rukama i nogama.

Hapšenju se nije opirao, ali se na kaznu od sedam godina zatvora žalio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading