REPUBLIKA NA LICU MESTA: Ovde se otac sa ćerkom zakucao u banderu, Grocka se moli za tinejdžerku (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

22.03.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bandera u koju se zakucalo vozilo kojim je upravljao otac, a u kojem je bila i ćerka, iskrivila se od udara.

REPUBLIKA NA LICU MESTA: Ovde se otac sa ćerkom zakucao u banderu, Grocka se moli za tinejdžerku (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Mesto udesa u Dražnju u Grockoj

Otac (55) poginuo je kada je svojim automobilom "fiat punto" udario u betonsku banderu u opštini Grocka, dok je njegova ćerka (18) koja je bila sa njim teško povređena. Navodno, otac se automobilom namerno zakucao u banderu,a portal Republika.rs otišao je na lice mesta.

Kako se vidi na fotografijama, bandera u koju se vozilo zakucalo se iskrivila od udara, koji je za ovog oca bio koban.

Ćerka koja je teško povređena u udesu se nalazi u bolnici, a poznanici i meštani Grocke na profilu njene majke ostavljaju poruke podrške naglašavajući da se mole za nju.

-  Brz oporavak želim ti Nina, a ti Milena (majka) budi jaka i biće uz Božju pomoć sve dobro - stoji u komentaru na profilu.

Da podsetimo, prema navodima poznanika pokojnog čoveka, on se nedavno rastavio od žene.

- Pretio je da će prvo ubiti sebe, a onda je počeo da preti da će ubiti i sebe i dete, ali i svoju majku kako bi njegova žena patila! Nedavno je, kako smo čuli, tražio da kupi pištolj na crno - rekao je komšija za Kurir.

Žena ga je napustila i otišla kod svoje porodice zajedno sa njihovom ćerkom.

Foto: Facebook

Otac i ćerka koji su imali udes u Grockoj

Komšije kažu da je ćerka dolazila stalno da obiđe oca, a ovaj put je bila sa drugaricom, u nadi da će ih on odvesti u nijihovu vikendicu.

- Kad su krenuli, otac je rekao da drugarica ostane u kuću, a da ćerka krene sa njim i da će se brzo vratiti. Imao je nameru oboje da ih ubije - kažu sagovornici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Takođe, na video snimku stravičnog udarca "punta" u banderu, koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da nema tragova kočenja.

- Vidi se da se zaleteo, nije pokušao da se zaustavi, a ta brzina u tom delu naselja je užasno opasna. On je na mestu ostao mrtav, a njegova ćerka je sa teškim povredama prevezena u bolnicu i lekari joj se bore za život - pričaju komšije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading