OVO SU ISTI MONSTRUMI KAO JELENA I MILOŠ: Zoran tukao Lunu dok nije izdahnula, pa slagao da je PALA

Autor: Republika

Hronika

22.02.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luni je očuh zadao 50 udaraca jer mu je smetao njen plač

OVO SU ISTI MONSTRUMI KAO JELENA I MILOŠ: Zoran tukao Lunu dok nije izdahnula, pa slagao da je PALA

Foto: Tanjug, Facebook

Stravično ubistvo male Petre iz Zaječara, koju je očuh Miloš N. juče pretukao do smrti, podsetilo je Srbiju na gotovo isti zločin u Negotinu, kada je i Zoran Albić tukao svoju pastorku Lunu Firulović (2) sve dok nije izdahnula. Obojica su slagali da su devojčice pale i tako preminule. 

Zbog smrti Petre uhapšeni su njena majka Jelena N. i njen suprug Miloš.

Luna je ubijena 27. maja 2019. godine u Prahovu. Zoran je tada imao 24 godine, kao i majka devojčice, Vesna Firulović.

Tog dana rano ujutru, Vesna i Zoran ušli su u prostorije negotinske Hitne pomoći, noseći devojčicu i rekavši da je pala sa terase. Lekari nisu mogli ništa da urade osim da konstatuju smrt, a na telu deteta bile su vidljive povrede glave i ruke.

Međutim, doktori nisu poverovali u priču da je dete šetalo po terasi bez ograde u 4 ujutru. pa je policija poslata u njihovu kuću.

- U sobama su nađeni tragovi krvi, što ukazuje na to da je devojčica pretučena u kući. U daljoj istrazi je utvrđeno da je nasilnik te večeri bio u provodu, napio se, a kada je došao kući, zasmetao mu je plač deteta koje se probudilo. Pretukao je devojčicu, a da bi prikrio zlodelo, bacio je sa terase na beton. Majka je, sumnja se, sve to znala, i štitila je ubicu svoje ćerke - ispričao je tada izvor blizak istrazi.

Foto: drustvene mreze

Jelena i Miloš N.

Vesna je u policiji opisala kako je devojčica izgledala nakon batina.

- Luna je ležala na krevetu, skoro da nije plakala, bila je mlitava i slabo je pomerala levu ruku. Gledala me je i trepnula - ispričala je ona na saslušanju. Navela je i da joj je, navodno, devojčica rekla da je voli i da je potom sklopila oči.

Kako su i sami priznali, monstrum je mrtvu devojčicu izneo napolje i "stavio je pod česmu". Zatim su je presvukli, promenili i svoju odeću, i krenuli u Hitnu. 

Albiću i Firulovićevoj određen je pritvor do 30 dana, njemu zbog teškog ubistva devojčice, a Luninoj majci zbog nasilja u porodici. 

Rezultati obdukcije pokazali su da su sumnje bile osnovane: malena Luna tučena je do smrti i povrede koje je zadobila nikako nisu mogle da nastanu od pada sa terase. Dobila je čak 50 udaraca po celom telu.

Preminula je od izlivanja krvi na mozak, do kog je došlo od brutalnih udaraca po glavi i licu.

Republika

Foto: facebook.com

Luna Firulović

Poražavajuć je bio i zaključak iz nalaza Zavoda za sudsku medicinu Niš, koji kaže da je blagovremena lekarska pomoć mogla da spasi život devojčice.

Monstruozni očuh pravosnažno je osuđen 2021. na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora, međutim, na sudu je rekao da je samo tukao pastorku.

- Nisam ubio Lunu, samo sam je šamarao! Ne zaslužujem maksimalnu kaznu - branio se Albić.

Za smrt malene Lune osuđena je i njena majka Vesna Firulović. Ona je sklopila sporazum sa tužilaštvom o priznanju krivice i osuđena je na osam godina zatvora zbog nepružanja pomoći nemoćnom licu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading