KULTURAN, FIN, ODMEREN! Prijatelji Vuka koji je nasmrt pretučen ne mogu da veruju da je preminuo

Autor:

Hronika

14.02.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuka život nije ni malo mazio.

KULTURAN, FIN, ODMEREN! Prijatelji Vuka koji je nasmrt pretučen ne mogu da veruju da je preminuo

Foto: Republika.rs

Umrlica Vuka Vučkovića

Ispred zgrade u kojoj je živeo Vuk Vučković (20), u Ulici Zdravka Jovanovića u beogradskom naselju Žarkovo, juče su se okupili njegovi drugari iz kraja i škole, kao i brojne komšije koje i dalje ne mogu da veruju da je mladić preminuo.

- Vuk je bio dobar sin, brat, ortak  - kaže jedan od njegovih prijatelja.

- Ma, bio je dečko za primer. Kulturan, fin, odmeren... Svi smo se molili da izdrži, majka, sestra, rodbina, drugovi. Nadali smo se da će se probuditi iz kome, biti operisan i oporaviti se. Ali izgleda da Bog bira one najbolje... - dodao je.

Kako pišu Novosti, Vuka život, nažalost, nimalo nije mazio:

- Kao dete je iznenada izgubio oca. O njemu, koji je možda tada imao tri-četiri godine, a Aleksandra je bila mlađa, brigu je preuzela majka. Radila je, čuvala njih, kao i baku i deku. Ma žena je sve učinila da Vuk i sestra ne osete odsustvo oca. Vaspitavala ih je da budu čestiti i pošteni ljudi. A Vuk je to sigurno i bio.

Drugovi mladića ne žele da pričaju o masovnoj tuči koja se desila na rođendanskoj proslavi.

Neki od njih su, kako kažu, takođe bili tamo, a neki ne. Međutim, zbog istrage koja je u toku, za sada niko od njih neće ništa da govori. Čak izbegavaju da komentarišu da li je istina kako navode neki mediji da su se "pokačile" dve grupe momaka, jedni sa Miljakovca i drugi iz Žarkova, navodno zbog devojke.

BONUS VIDEO: 

 

https://www.youtube.com/watch?v=bhx56atm164&ab_channel=RepublikaNews

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading