SVEKRVA ČISTILA TRAGOVE UBISTVA ANE? Majka nestale Beograđanke traži: POLICIJA MORA DA JE ISPITA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva fotografija Dajane Volš potvrđuje da je pre Brajanovog hapšenja bila u blizini kuće u kojoj žive on i snaja, koju je mrzela.

SVEKRVA ČISTILA TRAGOVE UBISTVA ANE? Majka nestale Beograđanke traži: POLICIJA MORA DA JE ISPITA!

Foto: Instagram/YouTube/Printscreen

Ana Volš i Brajan Volš

Najmisteriozniji akter drame oko nestanka Ane Volš je svakako Dajana Volš, majka njenog supruga Brajana, koga je američka javnost osumnjičila za Anino ubistvo. Iako još nije stigla zvanična potvrda istražnih organa, mnogo dokaza ukazuje na Brajana, a njegova majka se danima skriva od javnosti. Sve su čvršće indicije da ona zna šta se dogodilo s Anom i da "pokriva" sinovljev zločin.  Policija, nezvanično, ne isključuje ni mogućnost da je između 1. i 4. januara čak bila u kući sina i snaje u Kohasetu.

Jedan od tragova koji podupiru tu verziju je i snimak žene koja bi mogla da bude baš Dajana, objavljen u američkim medijima. Kako se navodi, ona je u sivom mantilu folksvagenom došla u Aninu i Brajanovu kuću 7. januara. U crvenoj bubi na istom mestu snimljena je i sutradan. Tamošnji novinari i na osnovu tog snimka grade tezu da je umešana u zločin. Brajan je uhapšen 8. januara, a tih dana policija je već obavljala temeljan pretres kuće i odmah u podrumu našla krvav nož. Daljom pretragom okoline Kohaseta i kraja u kojem živi Dajana otkriveni su i krvavi tepih i testera na deponiji u blizini njene kuće.

Niko od američkih novinara do sada nije uspeo da stupi u kontakt s Brajanovom majkom. Ni njena fotografija se tokom proteklih petnaestak dana nigde nije pojavila. Sve do otkrića snimka Foks njuza, koji su preneli svi mediji. Sada se gomilaju činjenice protiv nje.

Dajana Volš je, da podsetimo, u pismu sudu, nakon što je njen sin nedavno optužen za prevaru i osuđen na kućni zatvor s nanogicom, navela da je on "jedini razlog što ona ustaje ujutru", da je porodičan čovek koji veoma brine o porodici.

- On je jedina osoba koja brine o meni i uvek je tu za mene. Na njega se oslanjam za sve što mi treba u životu. Brajan me vodi lekaru na sve kontrole zbog višestrukih operacija raka pluća i drugih zdravstvenih problema - napisala je Dajana na četiri strane dugom pismu sudu.

Za snaju Anu nije imala lepe reči.

- Nažalost, nemam dobar odnos sa snajom, razlog su verovatno kulturološke razlike. Zbog toga je moj sin jedina stabilna tačka u mom životu, naročito što me čini srećnom jeste to što zbog njegove brige mogu da viđam unuke - napisala je.

Ana nije imala dobar odnos sa svekrvom

I Anina majka Milanka Ljubičić navela je ranije za Republiku da njena ćerka nije imala dobar odnos s Brajanovom porodicom.

- Ana i njena svekrva nisu bile u najboljim odnosima. Mislim da čak nisu ni bile u kontaktu. Ni ja se s njom nisam ljudski upoznala kada sam prvi put otišla kod njih - kazala je Anina majka, uz opasku da joj je iz bezbednosnih razloga lakše sada, kada je socijalna služba preuzela unučiće (2,4,6).

Kako dodaje Ljubičićeva, trebalo bi ispitati i njegovu majku jer nisu bile u najboljim odnosima.

Foto: Tanjug/AP, Instagram

Brajan Volš osumnjičen da je umešan u nestanak supruge Ane

Osvrnula se i na pisanje medija o najnovijim dokazima koji su navodno pronađeni:

- On ili zna ili ne zna, ali ona je verovatno negde otišla, a da se nikome nije javila. Ili je možda pobegla od njega.

Činjenice

- Brajan Volš ima psihijatrijski dosije
- Ana je 2014. prijavila da Brajan preti da će da je ubije
- Na Instagramu Ana okačila svoju fotografiju s vidljivom povredom oka i povredu objasnila "padom"
- Brajan i Ana uoči Nove godine prodali kuću zbog njegovih dugova
- Policija istražuje ljubomoru kao motiv jer je Ana, navodno, bila u romantičnoj vezi s drugim čovekom
- Brajan uoči prijave njenog nestanka 4. januara kupio kese, lepljive trake i sredstvo za čišćenje
- Više svedoka potvrdilo da su se svađali uoči katoličkog Božića
- Ana nije krila da želi da trojica sinova budu uz nju u Vašingtonu, gde radi

Mlaka optužnica protiv Brajana

Brajan Volš je optužen pred Okružnim sudom samo zbog obmanjivanja istražitelja o nestanku njegove supruge i određena mu je kaucija od 500.000 dolara. Iako policija, nezvanično, sumnja da je usmrtio Anu u podrumu kuće, raskomadao njeno telo i ostatke odneo u plastičnim kesama do deponije u blizini kuće svoje majke, još zvanično nije optužen za ubistvo. Kako kažu u policiji, čekaju se rezultati DNK analize tragova. Sve je više onih koji tvrde da ta analiza predugo traje.

Antonović: Zašto kasne DNK rezultati

Stručnjak za bezbednost Ratomir Antonović tumači da je umešanost Brajanove majke u Anin nestanak realna.

- Brajan i njegova majka imaju odličan odnos i stalni kontakt, a s obzirom na to da su novi dokazi pronađeni na putu do njene kuće, postoji velika mogućnost da je ona umešana u ceo slučaj. Sumnja se i da je telo nošeno od Brajanove, pa sve do kuće njegove majke, te da je usput došlo do ostavljanja bioloških tragova, koji su kasnije i pronađeni. Nejasno je da se već danima ne iznose DNK rezultati i da se toliko dugo na njih čeka. Postavlja se pitanje da li se time prikriva izvršilac krivičnog dela ili je samo takav tretman jer je žrtva državljanka Srbije - objašnjava Antonović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading