PRONAŠLI SU GA U SEDEĆEM POLOŽAJU! Poznatog analitičara ubile lutalice na Kosmaju, žena ga zatekla mrtvog, okruženog sa tri krvava psa! UMALO I NJU ISKASAPILI!

Autor:

Hronika

04.01.2023

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radosavljević je uspeo da pozove svoju ženu, koja je krenula ka njemu, ali kada je stigla, zatekla je izujedano telo Radosavljevića i tri krvava psa.

PRONAŠLI SU GA U SEDEĆEM POLOŽAJU! Poznatog analitičara ubile lutalice na Kosmaju, žena ga zatekla mrtvog, okruženog sa tri krvava psa! UMALO I NJU ISKASAPILI!

Foto: Printskrin/youtube

Analitičar Vladan Radosavljević

Poznatog analitičara Vladana Radosavljevića danas su na Kosmaju izujedali psi lutalice, pa je nesrećni čovek iskrvario na smrt.

Radosavaljević je sa suprugom boravio u vikendici. Otišao je u šetnju i tada su ga napali psi. On je uspeo da pozove svoju ženu, koja je krenula ka njemu, ali kada je stigla, zatekla je izujedano telo Radosavljevića i tri krvava psa. Najviše ujeda imao je po nogama i genitalijama.

Psi su napali i nju i naneli joj teške povrede.

U međuvremenu se pojavila i komšinica koja je tri od, navodno, pet pasa, zatvorila u boks.

- Čovek je bio u sedećem položaju kada su ga pronašli. On je pozvao svoju ženu, koja je došla misleći da mu je loše, ali kad je stigla, već je bilo kasno -  kaže izvor Kurira i dodaje:

- Komšinica koja se zatim pojavila inače vodi računa o kućama u naselju i ponekad ovde hrani pse. Ona je kasnije zatvorila tri psa u boks, a navodno ih je bilo pet. Tri psa je odveo veterinarski zavod, a dva su navodno pobegla.

Komšinica, inače, živi u susednom selu, ali povremeno dođe da obiđe vikendice ovde.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading