OGLASIO SE SAMANTIN BIVŠI MUŽ: Razveli smo se pre dve godine jer me je prevarila, njen dečko mi nije dozvolio da ostavim decu kod njih

Autor:

Hronika

07.04.2022

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samantin bivši muž navodi da je za nesreću saznao kada mu je policija upala u kuću.

OGLASIO SE SAMANTIN BIVŠI MUŽ: Razveli smo se pre dve godine jer me je prevarila, njen dečko mi nije dozvolio da ostavim decu kod njih

Foto: Facebook

Samanta V. (31) pronađena je mrtva u utorak uveče oko 22 časa u stanu u Vlasotincu, a policija od tada intenzivno traga za njenim dečkom Dejanom R. inače državljaninom Severne Makedonije. Kako za Objektiv govori Samantin bivši muž Marjan V. (30), sa kojim ova žena ima dvoje dece, njoj se trag gubi pre više od nedelju dana.

- Mi smo se razveli pre dve godine jer me je prevarila sa jednim mojim prijateljem iz sela. Otišla je u Vlasotince i tamo se preudala. Od tada, po dogovoru sa centrom za socijalni rad, svakog petka bih vozio decu kod nje, a ona bi ih dovozila nazad. Tako je bilo i 25. marta. Odvezao sam decu, ali me je ispred zgrade sačekao taj Dejan i rekao da deca trenutno ne mogu da ostanu kod njih, kao i da će mi on uplatiti alimentaciju - potreseno govori Marjan.

SIN MI REKAO DA SE NE JAVLJA

Prema njegovim rečima, deca su više puta pokušavala da stupe u kontakt sa njom, ali bezuspešno.

- Sinovi su mi rekli da im se ne javlja ni preko poruka, ni poziva, a ni preko Vajbera. Rekao sam im da je zauzeta i da je puste, da će se javiti, ni na kraj pameti mi nije bilo šta se zapravo desilo - navodi sagovornik.

Samantin bivši muž navodi da je za nesreću saznao kada mu je policija upala u kuću.

- Došao sam u utorak uveče sa posla kasno i legao da spavam. Odjednom, u kuću nam je upala policija. Pitali su me za ime. Deca su se preplašila. Zamolio sam ih da mi kažu šta se dešava i tada mi je jedan policajac ispričao da je moja bivša žena pronađena mrtva - navodi Marjan.

Bivši suprug pokojnice navodi da su deca potresena saznanjem da im je majka preminula.

- Trudim se da im skrenem misli, ali teško. Kada me je ostavila, stariji sin nam je dobio šećer, pa se sada mnogo plašim za njega zbog ovog saznanja.

LEŠ PRONAŠAO GAZDA STANA

Inače, kako se nezvanično saznaje, Samantino telo pronašao je vlasnik stana koji su ona i njen momak Dejan R. iznajmljivali.

- Posle prijave komšija da preminulu i njenog partnera nisu videli nedelju dana, vlasnik je u utorak uveče ušao u stan koji se nalazi u sklopu porodične kuće. Policija traga za Dejanom R. iako on zasad nije osumnjičen, ali je neophodno da da izjavu - dodaje izvor upoznat sa ovim slučajem.

Inače, prema nezvaničnim saznanjima, bivši suprug ubijene Samante, Marjan V. (30), pre izvesnog vremena oženio se Leskovčankom Verom S. (29), koju je bivši partner Danijel Z. (30) deset puta izbo nožem u dečjem dispanzeru u Leskovcu, 4. decembra prošle godine.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading