KOJI BLAM: Carinici izneverovali kada su videli gde je Crnogorac štekovao robu za šverc!

Autor: Republika

Hronika

16.12.2017

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakodnevno čitamo o raznim pokušajima krijumčarenja i dovitljivim načinima kako švereceri pokušavaju da nadmudre carinike i nelegalno prenesu zabranjenu robu. Ima raznih slučajeva od skrivanja novca u gaće do spremanja droge u improvizovane pregrade automobila, ali da neko krene da krijumčari cigarete kao ovaj Nikšićanin (52), to još niko nije video!

RepublikaFoto: Uprava carina
Crnogorac ispao težak amater

Poznato je da Crnogorce "bije" glas da su lenji, ali je ovaj Nikšićanin oborio sve rekorde u lenjosti. Krenuo je u šverc ali ga je "mrzelo" da sakrije robu.

Carinici su 15.decembra oko 19.30 na graničnom prelazu Špiljani zaustavili škodu podgoričkih registracija i pitali vozača da li ima nešto da prijavi. Crnogorac je odgovorio da nema, ali kada su radi rutinske kontrole otvorili prtljažnik ostali su u šoku!

Gepek je bio pun uredno složenih cigareta "Cosmopolitan Premium Slims", bez akciznih markica, koje nisu bile čak ni pokrivene ničim, a kamoli sakrivene, piše telegraf.rs.

Nikšićanin je ostao bez oko 700 boksova cigareta, koje je osim prtljažnika "sakrio" u rezervnom točku i torbi koju je držao ispod prednjeg sedišta.

Na kraju su nakon neuspelog pokušaja krijumčarenja i Nikšićanin i cigarete zajedno sa automobilom završili u policiji i tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading