NOVI DETALJI PLJAČKE VIDOVITOG MILANA: Reklamirao se u novinama, obećavao da skida prokletstvo

Autor: Republika

Hronika

06.12.2017

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Ž. (39) iz Smederevske Palanke sumnjiči se da je prodavao lekovitu vodu koja skida prokletstvo i crnu magiju i doveo u zabludu lakoverne koji su mu slali novac preko pošte.

Kako se veruje, vidoviti Milan "pomagao“ je ljudima u nevolji tako što im je prodavao "lekovitu vodu“. On je osumnjičen za krivično delo prevare, a određeno mu je zadržavanje do 48 sati

Milan Ž. (39) iz Smederevske Palanke sumnjiči se da je prodavao lekovitu vodu koja skida prokletstvo i crnu magiju i doveo u zabludu lakoverne koji su mu slali novac preko pošte

Milan Ž. (39) iz Male Plane kod Smederevske Palanke uhapšen je zbog sumnje da je, predstavljajući se kao "beli mag“, na prevaru od građana uzeo više od tri miliona dinara.

Kako se veruje, vidoviti Milan "pomagao“ je ljudima u nevolji tako što im je prodavao "lekovitu vodu“. On je osumnjičen za krivično delo prevare, a određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

- Vidoviti Milan se oglašavao putem jednog časopisa, a građanima je obećavao da će im skinuti prokletstvo i crnu magiju. Osim toga, on je naivnima ukazivao da ih doktori pogrešno leče - objašnjava Kurirov izvor iz istrage.

Dao oglas

Na taj način doveo je u zabludu više desetina građana, koji su mu uplatili novac kako bi im pomogao.

- Sumnja se da je 315 puta tražio od građana da mu pošalju novac preko "post net“ uplatnica, što su oni i učinili, i na taj način zaradio 3,3 miliona dinara - napominje sagovornik beogradskih medija.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikoj Plani, nakon isteka pritvora Milan Ž. će biti izveden pred tužioca.

Meštani Male Plane juče nisu bili raspoloženi za razgovor o svom vidovitom komšiji, osim jedne gospođe, koja je potvrdila da je čula za njega.

- On tu živi sa ženom i koliko znam, gleda u karte. Mnogi ljudi su dolazili kod njega da bi im pomogao, kažu da on dosta toga pogađa - priča meštanka Male Plane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading