IZBAČENA UČESNICA "ELITE"! ONA je hitno napustila imanje, posle u studiju najstrašnije ocrnila bivšeg dečka!

Autor:

Zadruga

10.06.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darijana sam volela, a on je počeo da flertuje s drugima...

IZBAČENA UČESNICA "ELITE"! ONA je hitno napustila imanje, posle u studiju najstrašnije ocrnila bivšeg dečka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Doskorašnja učesnica rijalitija "Elita" Snežana Jovičić, poznatija kao Sneža Kušadasi, nakon napuštanja imanja napravila je haos u studiju na Pinku kad je bivšeg dečka Darijana Radumirovića ocrnila pred svima. Ona tvrdi da je on napravio budalu od nje, pa zbog toga neće ostati u dobrim odnosima. 

Foto: RTV PINK printscreen

Sneža Jovičić

 

Ja sam bila iskrena u svakom trenutku u tom odnosu, a on je počeo da flertuje sa Sarom Marbeljom, s Miljanom Kulić kasnije...Mi napolju nismo imali nijednu svađu, ali džabe, počeo je da me napada s drugim ljudima. Meni Marko nije bio rijaliti, sviđa mi se on, ja sam iskrena. Našao je agresivnu i histeričnu devojku, mislim na Miljanu. Nije glupa, ali je naivnija od mene. Mene je on napravio najvećom mogućom glupačom, on je mene iskoristio zarad nekih svojih problema i potreba u mom rodnom gradu. Rekao mi je: "Nadam se da si shvatila da te nisam voleo, nego da sam te iskoristio da rešim svoje probleme u tvom rodnom gradu", nisam srela goru osobu od njega i Marinkovića - rekla je Snežana, koja se posle dotakla i veze Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo:

Foto: RTV PINK printscreen

Sneža Jovičić

 

Katastrofa mi je sve to, dno dna. Ja sam rekla da ću da se distanciram od Bojane, uplašila sam se od nje. Uglavnom sam govorila sve Poršelini, znala je zašto sam mirna kada su ušli Marinkovići. Ja sam komentarisala drugačije kada su Anitine nominacije bile, nisam pratila šestu sezonu i onda nisam znala ni ko je Matora, Marko, ni Anita i Anđelo, ali sam promenila mišljenje. Mislim da su iskoristili Anitu, ja nisam nikada imala loše mišljenje o Anđelu - rekla je Sneža.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading