RAT MILJANE I ĐEDOVIĆA U ELITI: Kulićeva ga prati u stopu, obelodanila ŠOK UCENE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.04.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi haos u rijalitiju, pljušte brutalne uvrede!

RAT MILJANE I ĐEDOVIĆA U ELITI: Kulićeva ga prati u stopu, obelodanila ŠOK UCENE! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Sudski spor između Jovane Tomić Matora i Marka Đedovića protiv Miljane Kulić okončan je u petak, a situacija na sudu nije prošla bez incidenata. Prema rečima Matore, Miljana je izgubila i krivično i parnično na sudu te je nakon toga napravila skandal, vređajući Matoru, pominjući njene bližnje i advokaticu, izgovarajući pogrdne reči. 

Otkako je doneta presuda Miljana se ne smiruje i svakog dana pravi različite probleme i ulazi u sukobe, pogotovo sa Markom. Sinoć je tokom emisije "Nominacije" rečeno kako mu je uništila stvari iz hotela domestosom, a danas ga je proganjala i pratila po imanju, dok nije došlo do žestoke svađe, tokom koje mu je uputila brojne uvrede. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Sukob Miljane i Marka Đedovića

- Ne mogu da me sruše - govorila je Miljane. 

- Da vidim šta kaže tvoja mama - poručio je Marko. 

- Idi da proveriš da li sam sanduk bacila, kao što sam domestos sipala u tvoj i Anđelov bade mantil... Lažovčino, nisi zadovljan presudom. Sebi to stavi u d*pe, neću da te udarim, ali to nećeš da doživiš. Ti mene slobodno udari, mnogo te se ja plašim. Ti nemaš snage da p*dneš, a nekoga da udariš. Ja ću da komentaišem Ša i Kačavendu. Ja tebe ne teram da tešiš Ša, to je tvoja dobra volja. Ti mene ucenjuješ da ja ne komentarišem Šakija, jer ću da naj*bem od tebe. Rijaliti učesnik... - govorila je Miljana. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Oni su i ranije imali svađe, a ostaje da vidimo da li će uspeti da zakopaju ratne sekire. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading