ALEKS SA ĆERKOM IDE U HRVATSKU: Car spreman za njihov dolazak u Crikvenicvu, započinju PORODIČAN život!

Autor:

Zadruga

21.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dolaska male Leone ljubavi će pružiti novu šansu!

ALEKS SA ĆERKOM IDE U HRVATSKU: Car spreman za njihov dolazak u Crikvenicvu, započinju PORODIČAN život!

Foto: Instagram.com

Aleks i Car

Aleksandra Nikolić i Filip Car pre nekoliko dana postali su roditelji, kad je ona na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Leona. Ona se sad uživo uključila u jednu emisiju iz porodilišta i obelodanila sve detalje o porodođaju, odnosu sa Filipom i planovima za budućnost. 

Republika

Foto: ATAImages

Filip Car i Aleksandra Nikolić

- Hvala na čestitkama. Evo, dobro sam, oporavljam se. Presrećna sam, ovo nikad nisam osetila - rekla je Aleks, a onda je otkrila da li zna kada beba i ona izlaze iz porodilišta:

- I dalje sam u porodilištu. Ne znamo kada izlazimo, ali nadamo se ubrzo - odgovorila je Aleks.

Pobednica "Zadruge 6" otkrila je i kako su ona i Car doneli odluku da ćerki daju ime Leona. 

- Zajedno smo se dogovorili. Imala sam neke predloge, imao je i on, ali na kraju smo se usaglasili za Leona. To je baš lep prevod, lavica - rekla je Nikolićeva, a onda otkrila da je pred porođaj imala probleme, zbog čega je doneta odluka da se uradi carski rez. 

Republika

Foto: Instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car i Aleksandra Nikolić

- Malo mi je gvožđe opalo. Anemična sam po prirodi. Nije prošlo onako kako smo želeli. Carica je želela carski da izađe. Oporavljam se stvarno.

Nikolićeva je otkrila i u kakvom je sad odnosu sa Carem. 

- Naravno, sve je u redu. Zaljubio se u bebu, kao i ja. Tek sam sad osetila tu pravu ljubav i emociju. Kad god je vidim, ja zaplačem. To su suze radosnice. Preplave me neke me emocije i neobjašnjivo je - poručila je pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga". 

Republika

Foto: Instagram.com, youtube.com/RTV Pink Official

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Aleks ne krije da Leona več liči na tatu, zbog čega je njoj drago. 

- Liči na Filipa. On je moja najveća ljubav i drago mu je da liči na svog tatu. Samo sam želela tokom trudnoće da ima njegove plave oči. Trudim se da Leona bude stalno pored mene. Sve je spremno u Crkvenici i Beogradu - ispričala je Aleks, a onda otkrila da uskoro odlazi u Hrvatsku:

- Biću u Beogradu, da se oporavim i beba malo da stasa. Posle ćemo biti u Hrvatskoj, pa ćemo videti - završila je Aleks u emisiji "Premijera Vikend Specijal". 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading