OGLASILA SE SESTRA NEMANJE GAČIĆA! Žestoko odbrusila majci Teodore Delić! Rat zbog Elite u najavi!

Autor:

Zadruga

21.04.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona tvrdi da Teodoru majka brani, ali da ne gleda na situaciju iz pravog ugla.

OGLASILA SE SESTRA NEMANJE GAČIĆA! Žestoko odbrusila majci Teodore Delić! Rat zbog Elite u najavi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Majka učesnice Elite Teodore Delić na sve moguće načine u spoljnom svetu pokušava da opravda ćerkine postupke na imanju, pa sada tvrdi da joj se ne sviđa cimer Nemanja Gačić. Sa druge strane, sada se oglasila njegova sestra Irena, koja tvrdi da su izjave Slavice Delić smešne, kao i da se iz aviona vidi da se njenoj ćerki sviđa njen brat. 

Smešna je ta priča koju svima nama pokušava da proda majke Teodore Delić. Nisam ni očekivala da će reći da se Teodori dopada Nemanja. Njene izjave su mi presmešne I ne uzimam ih za ozbiljno. Razumem da je ona na Teodorinoj strani, ali konstantno bacanje krivice na Nemanju mi nije jasno. Ne znam da li time misli da će opravdati postupke svoje ćerke? Sve je vrlo jasno između Teodore I Nemanje, sve smo videli, sve smo čuli, a Teodorina majka može da veruje u ono u šta ona želi - rekla je Gačićeva sestra za Pink.rs, pa je dodala:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nemanja Gačić

 

- Evo imali smo situaciju, sada kada je raskinula Teodora sa Bebicom da joj Nemanja nije ni prišao, niti joj se obratio, a ona je tokom bežanja Bebicu nazvala Nemanja sta dalje reći. Telivisa presenta se nastavlja. 

Podsećamo, Teodora i Nemanja Gačić često intrigiraju gledaoce. I dok on tvrdi da ne oseća ništa konkretno prema Delićki, ako je suditi po pričala učesnika Elite, ona je u više navrata pokušala da mu pošalje signale, takve da mu jasno stavi do znanja da joj se dopada. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading