STANISLAV BLOKIRAO HOTEL ZBOG MAJE, UKUĆANKE SE UMALO POTUKLE: Hit scena obišla internet, Krofak napravio totalnu pometnju!

Autor:

Zadruga

21.04.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak je odlučio da niko ne uđe u salon pre Maje Marinković.

STANISLAV BLOKIRAO HOTEL ZBOG MAJE, UKUĆANKE SE UMALO POTUKLE: Hit scena obišla internet, Krofak napravio totalnu pometnju!

Foto: instagram.com/printscreen

Nedelja jutro u "Eliti" je rezervisana za sređivanje i doterivanje, što stanari Bele kuće uvek jedva očekuju. Salon lepote se otvorio, a odabrani su imali mogućnost da prvi uđu u isti.

Prva je ušla Maja Marinković, koja i boravi u hotelu, kao ovonedeljni vođa, a ono što je posebno privuklo pažnju, jeste snimak kako Stanislav Krofak Pantera čuva Maji mesto za salon, tako što je šipkom blokirao ulazak u hotel, tako da niko ne može ući pre nje:

- Stanislav šipkom čuva Maji mesto u salonu - glasio je opis ovog snimka na Instagramu.

Ovaj snimak izazvao je bukvalno smehotres na društvenim mrežama, a Stanislavov potez nasmejao je i samu Maju, koja nije mogla da veruje šta je Krofak uradio na koju je ideju došao.

 

 

Inače, Slađa Bošković je preksinoć prenela Maji Marinković i Stanislavu Krofaku da napolju imaju veliku podršku i brojne fanove koji su joj slali poruke, ali nije ni slutila da će je ova informacija skupo koštati.

Veliki šef i čelnici Pinka su odlučili da preduzmu oštre mere protiv učesnice Slađe Lazić Bošković, koja je preksinoć vraćena nakon baraža u rijaliti. Razlog za ovu drastičnu kaznu je Slađino kršenje strogo zabranjenog pravila o odavanju informacija iz spoljnog sveta. Kao posledica toga, produkcija je kaznila Slađu sa neverovatnih milion dinara, jasno stavljajući do znanja da se kršenje pravila neće tolerisati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading