BIVŠI ZADRUGAR ORGANIZOVAO SVADBU U TAJNOSTI, NIJE NI SLUTIO GDE ĆE SNIMAK ZAVRŠITI: O njegovoj vezi brujala je javnost, a onda je usledio ŠOK!

Autor:

Zadruga

21.04.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar je organizovao veliku proslavu, pa okupio nekadašnje cimere iz rijalitija.

BIVŠI ZADRUGAR ORGANIZOVAO SVADBU U TAJNOSTI, NIJE NI SLUTIO GDE ĆE SNIMAK ZAVRŠITI: O njegovoj vezi brujala je javnost, a onda je usledio ŠOK!

Foto: shutterstock

Bivši zadrugar Dino Dizdarević prvog dana 2024. godine podelio je srećne vesti putem svog profila na društvenoj mreži Instagram. Naime, on je uslikao svoju lepšu polovinu i saopštio da je izgovorila "Da". 

Na fotografijimama su nasmejani pozirali, a ona je pokazala prsten koji je Dino odabrao da krasi njenu ruku. 

Kasnije je otkrio da mu je verenica trudna i da će se on ostvariti u ulozi oca, a juče su bivši zadrugari podelili fotografije i snimke sa Dinove svadbe, na koju su bili pozvani, između ostalog, Bilal Brajlović i Mateja Matijević.

 

Poznato je da je Dizdarević više puta putem društvenih mreža najavljivao da je spreman da se ženi, a izgleda da su mu se sad konačno snovi ostvarili, pa je na ruci njegove devojke zasijao prsten. 

Iako niko nije očekivao da će tako brzo stati na ludi kamen, Dino je danas objavio snimak sa svojom, sada već suprugom, koja je blistala u venčanici, a oženjeni Dino nije skidao osmeh sa lica. 

Njihov prvi ples je obišao internet, a bivši zadrugar je bio veseliji nego ikad, dok je mlada, sa stomakom do zuba, plesala u njegovom naručju, dok su prisutni uživali u prizoru.

On i njegova izabranica čekaju prinovu, a zadrugar je saopštio fanovima da postaje otac dečaka, čemu se veoma obradovao.

- Moj najbitniji gol u životu - napisao je Dino ispod fotografije sa trudnom suprugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading