EMA RADUJKO I SERGEJ PAJIĆ JAVNO IZIGRANI: Uki Q i Lux ozvaničili pomirenje, pa ih ismevali pred MILIONIMA!

Autor:

Zabava

21.04.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok video Uki Q i Luxa izazvao totalnu pometnju na društvenim mrežama, svi se pitaju gde su Ema i Sergej.

EMA RADUJKO I SERGEJ PAJIĆ JAVNO IZIGRANI: Uki Q i Lux ozvaničili pomirenje, pa ih ismevali pred MILIONIMA!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nemanja Pančić

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovao je jedan od trenutno najaktulenijih mladih pevača sa naše javne scene i nekadašnja "Pinkova zvezdica", Sergej Pajić. On se pred našim objektivom upisao u leksikon i odgovorio na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

Sergej se osvrnuo i na svoje bivše ljubavi, posebno na natpise koji su nedavno kružili u medijima koji su navodili da se pomirio sa tiktokerkom Uki Ku, s kojom je svojevremeno bio u emotivnoj vezi.

- Moj idealan tip devojke je smeđa kosa i smeđe oči. Ne znam kojoj bivšoj bih se vratio, morao bih da razmislim i sledeći put dam odgovor na to pitanje. Istina je da mi je prva ozbiljna veza bila sa Unom. Video sam da se piše u medijima da smo se pomirlili, ali... Ma, sutra ćemo - našalio se mladi pevač, te ipak priznao da bi oženio svoju bivšu devojku:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sergej Pajić

 

- Uki Ku... Ma, može brak!

S druge strane, Uki Q, njegova bivša devojka, uživala je u vezi sa popularnim influenserom, Lukom Bojovićem Luxom, koji je bacio sve u rebus, kada je otputovao na letovanje sa Emom Radujkom, sa kojom je svakodnevno delio zanimljive snimke. Iako je svima bilo jasno da su više od prijatelja, juče je došlo do neočekivanog obrta, kada je Lux podelio snimak sa Uki, uz pesmu "A bivša k'o bivša još uvek je tu" i time izazvao šok.

- "Kakav preokret", "Šta, odakle sad ovo?", "A Sergej, Ema?", "Au, šik šak šok"...-  glasili su samo neki od komentara, a mnogi su posumnjali da se sve bio samo deo marketinga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading