RANI RADOVI ANELI AHMIĆ: Janjuša magarčila pred kamerama, nema ko je nije IZVAĆARIO - isplivao skandalozan klip sa POČETKA SEZONE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.04.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao skandalozan dokaz!

RANI RADOVI ANELI AHMIĆ: Janjuša magarčila pred kamerama, nema ko je nije IZVAĆARIO - isplivao skandalozan klip sa POČETKA SEZONE! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš pre nekoliko dana stavili su tačku na svoju vezu, a iako mnogi očekuju da jako brzo dođe do pomirenja, jer smatraju da su njihove svađe lažne i da samo pokušavaju da izbiju u prvi plan, sukobi su iz dana u dan sve gori. 

Janjuš je nakon poslednjeg pomirenja doneo odluku da raskine jer je ona komunicirala sa Danijelom Dujkovićem Munjezom, sa kojim je bila povezivana i otvoreno flertovala kad je on zbog tragične smrti najmlađeg brata napustio rijaliti. 

Republika

Foto: Pink

Danijel Dujković Munjez i Aneli Ahmić

Iako Ahmićeva na sve moguće načine pokušava da se opere od svojih dela i na Janjuša svali krivicu, zbog čega svakog dana pomirenj aferu sa Jovanom Cvijanović, publika sa društvenih mrežama setila se kako se Aneli ponašala na samom početku rijalitija i koliko je bila dopstupna drugim muškarcima koji su poželeli da je dodirnu. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock/ Časlav Vukojičić

Jovana Cvijanović, Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

Na jednoj stranici koja prati dešavanja u "Eliti" pojavio se snimak iz septembra meseca na kom Bora Terzić, Janjušev drug, opipava Aneli po stomaku i između nogu, a onda ona seda pored njega i grli ga, dok ostali cimeri nemo posmatraju njeno ponašanje. 

 

 

U kometarima na društvenim mrežama mišljenja su podeljenja, a uglavnom većina smatra da su i Aneli, i Janjuš najveći foliranti, koji su spremni na sve kako bi bili vodeća tema, ali i da će se nakon brutalnih uvreda i nusnih psovki ponovo pomiriti, kad im zafali pažnje, a da li će tako biti ostaje da vidimo. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading