KRIMINALNI DOSIJE ANELI AHMIĆ: Janjuš u programu uživo izneo tonu PRLJAVOG VEŠA, niko ne može da ga obuzda!

Autor:

Zadruga

19.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi haos bivšeg para u programu uživo!

KRIMINALNI DOSIJE ANELI AHMIĆ: Janjuš u programu uživo izneo tonu PRLJAVOG VEŠA, niko ne može da ga obuzda!

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

U današnjoj emisiji "Gledanje snimaka" emitovan je prilog poslednjen raskida Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuš. Njih dvoje su samo dva sata nakon pomirenja imali novu svađu, a bivši košarkaš je doneo odluku da je ostavi jer je saznao da je razgovarala sa Danijelom Dujkovićem Munjezom

Odmah nakon klipa koji su takmičari pogledali usledila je nova žestoka svađe Aneli i Janjuša, a on ju je pred svima žestoko izvređao.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Svađa Janjuša i Aneli

- Sprdačina žešća... S Munjom imam korektan odnos, u prolazu nešto kad je tu, na njegovoj faci se vidi da se čovek sprda, da se sa svima sprda - rekla je Aneli Ahmić.

Ja da dolazim u ludilo više zbog ovog foliranta, prevaranta, kriminalne osobe ovde, kriminalna si u duši, ti si ku**a u duši, imaš ku**insku dušu, tako si jadna. Najlošije stvorenje koje su moje oči videle. Kakav Munjez problem?! Njeni odgovori su meni nelogični. Je**la te Jovana, kamo sreće da sam ovu psihopatu (Jovanu) je**o, nego tebe. Pogledaj kakva ti je istorija života, pogledaj na vikipediji, pa si na mene našla mrlju da bacaš - rekao je besno Janjušević.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić Elita

- Što si se vratio u odnos kada si guglao sve to?! Što si se posle svega toga vratio, je l' lažove jedan - urlala je Aneli.

- Koji su tvoji fetiši, hoćeš da ih kažem?! Šta je smešno?! Ja se**ualni manijak, mrš tamo - rekao je Janjuš

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading