ŠOK OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ PRED POROĐAJ: Konačno priznala u kakvom je odnosu sa Carem, sad je sve JASNO!

Autor:

Zadruga

13.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" javno pokazala emocije!

ŠOK OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ PRED POROĐAJ: Konačno priznala u kakvom je odnosu sa Carem, sad je sve JASNO!

Foto: ATAImages

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić, koja broji sitno do porođaja, izazvala je zbunjenost među svojim pratiocima objavom na Instagramu u kojoj se obratila Filipu Caru.

Uz fotografiju kasno večernjeg obroka, Aleksandra je otkrila da ima posebne želje kada je hrana u pitanju, konkretno uživa u sladoledu, a u opisu fotografije napisala je: "Mnogo mi nedostaješ", tagujući Filipa.

Republika

Foto: instagram.com

Aleks Nikolić se javno obratila Filipu Caru

Njih dvoje su tokom trudnoće imali ozbiljne probleme, koji su ih često dovodili do sukoba i raskida. Međutim, nakon nekoliko burnih meseci obilježenih svađama, njihov odnos se popravio, iako žive potpuno odvojene živote.

Osim objave o neočekivanom jelovniku, Aleksandra Nikolić je odlučila da pokaže javnosti kako provodi dane u trudnoći. Njeni pratioci su imali priliku da saznaju da uživa u kasnim večernjim obrocima, a posebno u sladoledu, što je izazvalo pažnju zbog njene izjave o nedostajanju Filipa Caru.

Republika

Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Podsećanja radi, Nikolićeva se nakon izlaska iz rijalitija okrenula veri. Zajedno sa svojom majkom Slovenkom posetila je više manastira, a u januaru ove godine išla je i pod Ostrog. 

Tada je objavila fotografiju, ali i inspirativnu poruku. 

- Čuvajmo se od neljudi, ali se još više čuvajmo da i mi ne postanemo neljudi - glasila je poruka koju je podelila Aleksandra uz objave iz Ostroga. 

Inače, Nikolićevu je nedavno nahvalila Anđela Đuričić tokom svog gostovanja u emisiji "Pitam za druga".

Republika

Foto: ATA Images

Anđela Đuričić i Aleksnadra Nikolić

- Publika je to osetila, i to je glavni razlog što nije pobedila - nikad nije bila iskrena. Svako može da uđe na komentare ispod mojih i njenih videa i da uporedi ko je koliko bio iskren. Ona je svakim danom kopala samu sebe sve više. Zato nije pobedila - rekla je Đuričićeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

14.04.2024 06:07

KOGA ONA VIŠE INTERESUJE...