NENAD ALEKSIĆ ŠA NAPUŠTA ELITU! Pojavio se snimak sa imanja, doneo je ZVANIČNU ODLUKU!

Autor:

Zadruga

13.04.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša više ne može da izdrži!

NENAD ALEKSIĆ ŠA NAPUŠTA ELITU! Pojavio se snimak sa imanja, doneo je ZVANIČNU ODLUKU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom popodneva u rijalitiju "Elita", Nenad Aleksić Ša se obratio svojoj devojci, Mioni Jovanović, izražavajući svoju želju da poseti psihijatra nakon turbulentnih dešavanja u njihovoj vezi.

Nenad je iskreno izrazio svoje emotivno stanje i otvoreno razgovarao sa Mini o svojim unutrašnjim dilemama. Istakao je da se oseća preplavljenim emocijama i da se suočava sa izazovima sa kojima se ranije nije susretao. Ova iskrenost je izazvala snažnu emotivnu reakciju kod Mione, koja je uzvratila istom merom emotivne podrške.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

- Hoću da idem kod psihijatra! Hoću kod psihijatra! - kukao je Nenad Aleksić Ša.

- Jede mi se tuna! - poručila je Miona totalno hladnokrvno prema kukanju njenog dečka Ša. 

Učesnici rijalitija "Elita" pružili su podršku Nenadu u ovom teškom trenutku, ističući važnost brige o mentalnom zdravlju i otvorene komunikacije o emocionalnim problemima. Ova situacija je pokazala koliko je važno imati podršku voljenih kada se suočavamo sa izazovima i kako iskren razgovor može da bude prvi korak ka rešavanju problema.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleskić Ša

 


Nenadova otvorenost o želji da potraži pomoć psihijatra takođe može poslužiti kao primer hrabrosti i otvorenosti o mentalnom zdravlju u javnosti. Otvaranje ovakvih tema može doprineti smanjenju stigme i tabua koji okružuju mentalno zdravlje, podstičući ljude da potraže pomoć i podršku kada je to potrebno.

Nenadova iskrenost o želji da poseti psihijatra nakon turbulentnih dešavanja u njegovoj vezi sa Mionom otvara važnu temu o brizi o mentalnom zdravlju i važnosti podrške voljenih u teškim trenucima. Njegova otvorenost može poslužiti kao podsticaj drugima da potraže pomoć i podršku kada se suočavaju sa sličnim izazovima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
xxx

13.04.2024 17:48

covek se raspada psihicki u direktnom tv prenosu a svetina ga pljuje i navija da propadne sto samo dokazuje da i takvi komentatori treba da se pozabave svojim psihickim stanjem