OBJAVLJEN VIDEO JANJUŠEVOG BRATA: Sa njim je imao POSLEDNJI POZIV, a OVAJ detalj na Mihailu budi JEZU!

Autor:

Zadruga

02.04.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihailo Janjušević imao je među poslednjim video pozivima sa bratom!

OBJAVLJEN VIDEO JANJUŠEVOG BRATA: Sa njim je imao POSLEDNJI POZIV, a OVAJ detalj na Mihailu budi JEZU!

Foto: TV Pink/printscreen,Instagram, Shutterstock

Boris Janjušević, brat Marka Janjuševića Janjuša nedavno je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama objavom fotografije sa svojim pokojnim bratom Mihailom Janjuševićem. Na fotografiji, koja je izazvala brojne emotivne reakcije, njih dvojica su zajedno na video pozivu, što je dodatno pojačalo emotivnu težinu ove objave.

Foto: Instagram.com

Boris Janjušević i Mihailo Janjušević

 


Fotografija prikazuje Boris i Mihaila kako razgovaraju putem video poziva, a ova slika je posebno dirljiva jer je nastala u vreme kada su bili jedno uz drugo. Mnogi pratioci su se emotivno odazvali na ovaj post, izražavajući saučešće i podršku Borisu i njegovoj porodici.

Mihail Janjušević preminuo je nakon što je izvršio samoubistvo, što je Janjuš kasnije otvoreno govorio o javno, ističući važnost mentalnog zdravlja i borbe protiv stigme koja okružuje ovu temu. Njegova hrabra otvorenost je doprinela podizanju svesti o problemima mentalnog zdravlja i ohrabrila mnoge da potraže pomoć.

Nakon objave ove slike, mnogi su izrazili podršku Borisu i podsetili da je važno da se o mentalnom zdravlju otvoreno razgovara. Takođe, mnogi su istakli da je važno pružiti podršku onima koji prolaze kroz slične teškoće i podsetili da nisu sami.


Fotografija Boris i Mihaila na video pozivu sada predstavlja dragoceno sećanje na njihovo bratsko jedinstvo i intimne trenutke koje su delili. Ova slika svedoči o ljubavi i vezi koja će zauvek živeti kroz uspomene i poruke ohrabrenja koje Boris šalje svojoj publici.

Boris Janjušević nastavlja da koristi svoju platformu kako bi podigao svest o važnim temama poput mentalnog zdravlja i podrške onima koji se bore sa gubitkom. Njegova hrabrost i otvorenost predstavljaju primer kako javne ličnosti mogu da utiču na pozitivne promene u društvu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading