SIGURNO JE BLAM ZBOG TOGA KAKVU MAJKU IMA! Ivan urnisao Žanu Omniju, pomenuo joj ćerku! Ona zamalo da skoči na njega! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.03.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par se ne smiruje!

SIGURNO JE BLAM ZBOG TOGA KAKVU MAJKU IMA! Ivan urnisao Žanu Omniju, pomenuo joj ćerku! Ona zamalo da skoči na njega! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Žana Omnija i njen cimer Ivan Marinković posvađali su se ponovo zbog toga što jedno o drugom i dalje iznose razne pikanterije iz privatnog života, a karambol je sprečilo ovoga puta obezbeđenje! 

Naime, Ivan je rekao da se Žanina žerka sigurno stidi toga kakvu majku ima, pa je to izbacilo iz takta, te je umalo nasrnula na njega.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žana Omnija

 

- Ako već jedni drugima pominjemo decu, ja verujem da je tvoja ćerka baš ponosna na tebe! Sigurno se dete krišom pita što ima takvu majku! Ajde da se igramo ovako grubo, pa ćeš da vidiš dokle mogu da doguram - provocirao je Marinković, a Žana se nadovezala:

- Ako ćemo tako da se igramo, sad ću da ti pokažem da više tako nećeš moći! Nisam ti ja Jelena, pa da me tretiraš kako hoćeš! Dete niko neće da mi dira, pogotovo ne ti, koji ni nemaš predstavu kakav odnos imam sa njim - pričala je ona, pa je prišla do Ivanovog kreveta, ali je srećom obezbeđenje sprečilo konflikt.

Podsećamo, Ivana je najviše isprovociralo to što je Žana za njega rekla da je i dalje alkoholičar.

Dokle smo mi došli kad meni jedan Ivan Marinković priča da sam pod gasom! On je poslednja osoba koja to može da mi kaže, s obzirom na to da se nije treznio i da je bio na odvikavanju od alkohola. Nerealno mi je da je do toga došlo. Treba da se pokrije ušima i da ćuti - rekla je Žana tako da Ivan sve čuje, pa joj se direktno obratio:

Ti ženo nemaš pravo da bilo šta kažeš. O svojim pijanstvima sam ja pričao javno, to ništa nije novo i nema potrebe da podsećaš na nešto što ljudi znaju. Gledaj ti svoja posla, to što se pozivaš na moja ranija dela nema potrebe za time sada. Sada si ti glavna tema, a za Ivana Marinkovića ne brini. Svi znaju šta sam ja radio, kod mene je sve transparentno! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading