NAPADNUTA BIVŠA ZADRUGARKA: Ne zna ko stoji iza svega, javno traži POMOĆ!

Autor:

Zadruga

02.03.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka se javno požalila, pa zatražila pomoć.

NAPADNUTA BIVŠA ZADRUGARKA: Ne zna ko stoji iza svega, javno traži POMOĆ!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadruga 6 najnovije

Bivša zadrugarka Anja Todorović je nedavno podelila snimak sa svojim novim-starim dečkom, Jovanom Cvijetićem Cveletom, sa kojim je boravila u Zadruzi, a nakon iste su se i verili. Međutim, tikva je pukla, kada je obelodanjena njena afera sa Bilalom Brajlovićem, a po svemu sudeći, on joj je sada prešao preko toga, te su nastavili po starom.

Zajedno su proslavili njegov rođendan, pa fanove obradovali prvim zajedničkim snimkom nakon pomirenja. Ovaj potez mnoge je ostavio u neverici, a fanovi se pitaju šta se zaista dogodilo i zbog čega tačno je došlo do njihovog raskida, s obzirom da su delovali poprilično skladno i činilo se da ništa ne može da ih poremeti.

- Cvele je te noći provalio da Anja ide da se vidi sa Bilalom, nije mu odgovarala na poruke, nije mu se javljala, sledeći dan su se posvađali preko telefona. On sumnja na njih dvoje još od Anjinog rođendana, gde je bio i Bilal. Tada se Anja izgubila u jednom trenutku, a i Bilal, a Cvele je krenuo da je traži. Kad je shvatio da ga je Anja prevarila, Cvele je zvao društvo da idu na Jahorinu - govorio je naš izvor na ovu temu.

Republika

Foto: ATA Images

Anja Todorović i Bilal Brajlović

 

Ipak, Anja je danas zabrinula fanove, kada je podelila fotografiju, uz koju je otkrila kako su joj banovali TikTok profila, a ni sama ne zna šta se tačno dogodilo i ko stoji iza svega. Javno je zamolila za pomoć, a čini se da nije pronašla rešenje, s obzirom da je napravila novi profil na pomenutoj društvenoj mreži:

- Ljudi, treba mi vaša pomoć, banovan mi je TikTok, šta da radim??? - uspaničena je bila Anja Todorović.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Anja Todorović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading