DA LI JE IKO IKADA OVAKO OCRNIO SVOJU PORODICU? Anđela Šparavalo udarila na NAJBLIŽE, pa tražila POLIGRAF da dokaže da je sve ISTINA!

Autor:

Zadruga

02.03.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka "Elite" se ne zaustavlja, ponovo iznela prljav veš svojih najbližih!

DA LI JE IKO IKADA OVAKO OCRNIO SVOJU PORODICU? Anđela Šparavalo udarila na NAJBLIŽE, pa tražila POLIGRAF da dokaže da je sve ISTINA!

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć je u emisiji "Pitanja novinara" predstavnik sedme sile podigao takmičarku "Elite" Anđelu Šparavalo, kako bi otkrio da li je istina sve ono što je iznela o svojoj porodici i žestokim sukobima svojih roditelja. 

- Ja nisam htela mojim roditeljima da stanem na teret, jer su imali dovoljno svojikh problema - rekla je Anđela.

- Kada oni nisu imali poverenja jedno u drugo, uvek su mene pitali ko je u pravu. Ja nisam znala šta da kažem, ja kad uđem u tatin telefon ne nađem ništa, ali nikada nisam našla određeni razlog zašto se oni toliko svađaju. Bežala sam od kuće tada - dodala je Šparavalo, koja je zatražila poligraf, kako bi dokazala da govori istinu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela Šparavalo ponovo ocrnila svoju porodicu

- Ja mogu odmah da odem na poligraf, volela bih. Ja ne znam zašto moja mama laže, verovatno jer sam ja lagala o Bojani, verovatno da se ispostavi da je sve laž što sam rekla za ujaka, verovatno da opere sve. Nisam htela da se te stvari potegnu, oni su nekako kada su došli ovde su sve to plasirali. Ja skupljam u sebi: "Odreći ćemo te se, biraj", ali oni nastavljaju - rekla je Anđela.

- Kako ja tebi da verujem, ako si pričala sve najidealnije a onda pričaš sve najgore? - upitao ju je novinar.

- Naravno da ću na televiziji da pričam sve najlepše o svojoj porodici. Nisam iščekivala nikad da će meni ovo da se desi sa Bojanom, da nisu predstavili da će da me se odreknu, ja nikada ne bih iznela bilo kakve stvari. Ja neću da izvrćem - priznala je Anđela.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela tražila poligraf da dokaže da govori istinu

- Nit brat ima komunikaciju sa njima, niti ti sa njima, niti oni imaju dobro komunikaciju. Ja tako shvatam to što ti pričaš - prokomentarisao je novinar.

- Tako je, sve neke stvari su se zataškivale, ja sam više vremena provela sa bratom nego oni. Oni mnogo toga ne znaju o njemu. Aranđelovac je mali grad, ja njih razumem sa te neke strane, ali opet svaka porodica maže oči sa nekim lepim stvarima, a u kući se dešavaju mnogo gore stvari - istakla je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading