ASMIN POTVRDIO - ANELI MU SE VRAĆA NAKON ELITE: Janjuš je samo deo njihovog paklenog plana, čeka ga BRUTALAN UDARAC pred samo finale!

Autor:

Zadruga

02.03.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin se oglasio, pa potvrdio da mu se Aneli vraća nakon Elite.

ASMIN POTVRDIO - ANELI MU SE VRAĆA NAKON ELITE: Janjuš je samo deo njihovog paklenog plana, čeka ga BRUTALAN UDARAC pred samo finale!

Foto: ATAimages, printscreen/facebook

Učesnica Elite Aneli Ahmić rekla je večeras tokom emisije "Pitanja novinara" da je bivši dečko Asmin Durdžić tukao trudnu, do te mere da joj je išla krv na nos. Pošto se ovim povodom digla velika prašina, sada se oglasio i on, pa je rekao da nije istina da je udarao, te i da je sve velika izmišljotina.

Međutim, kako se emisija nastavljala, tako je Aneli Ahmić otkrivala više detalja o sebi, a Asmin je sve pomno pratio i komentarisao putem svog Instagram profila, gde se najčešće oglašava.

- Aneli jedino govori istinu kad najviše vrišti i plače, a kad priča mirno i staloženo tad sve folira i laže. A danas je rekla jednu veliku istinu dok je urlala i plakala, a to je da je nisam tukao. To je jedina istina! Toliko od mene - poručio je Asmin za Pink.rs.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić

 

U jednom momentu se Ahmićeva izlanula, pa otkrila da li i kada bi se vratila Asminu, na šta je Durdžić momentalno reagovao:

- Jedina istina koju je izgovorila. Vratila bi mi se, samo da pucnem prstima, Janjuš joj je samo opstanak u rijalitiju. Inače, istinu govori samo kad vrišti, plače i kad je sateraju u ćošak - napisao je Asmin uz Anelin snimak.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Asmin Durdžić

Podsetimo, Ahmićeva je cimerima ispričala kako se Asmin užasno odnosio prema njoj, kao i da je bilo nasilja.

- To je bilo tri minuta od stana ne znam tačno, ne mogu se setiti sad tog detalja. Ne bojim se ja Asmina, Nikica nas nije zatekao kad smo se bili. On je mene udario i krenula mi je krv iz nosa. Nismo se bili, ja sam bila trudna. Tu smo se mi svađali dva tri sata i Asmin je manipulisao Nikicu stalno. Sita je isto imala problema sa Nikicom - rekla je Aneli, pa je nastavila:

- Tada sam čak razgovarala i sa roditeljima, oni su mi rekli da malo razmislim ipak smo imali malo dete, ja to sve razumem, njegova majka mi je poslala poruku umesto Asminu gde je mene napljuvala, a ja bila trudna u sedmom mesecu. Ja sam bila u tom braku i šta da radim ne kajem se što sam bila sa njim, da nije bilo njega ne bih dobila najlepše dete na svetu, nije on prvi muškarac kome sam davala vetar u leđa, ja sam pokušavala da mu dam šansu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading