NIKAD EMOTIVNIJE OBRAĆANJE FILIPA CARA, NEPOSREDNO PRED ALEKSANDRIN POROĐAJ: Ozvaničili pomirenje, pa rasplakali najbliže!

Autor:

Zadruga

29.02.2024

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car je ozvaničio pomirenje sa Aleksandrom Nikolić, sa kojom čeka dete.

NIKAD EMOTIVNIJE OBRAĆANJE FILIPA CARA, NEPOSREDNO PRED ALEKSANDRIN POROĐAJ: Ozvaničili pomirenje, pa rasplakali najbliže!

Foto: Instagram.com/filip_car_capo_ck

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić broji sitno dane do porođaja i jedva čeka da donese na svet devojčicu, koju će roditi Filipu Caru, nekadašnjem partneru. Aleksandra Nikolić je na svom Instagram profilu sinoć objavila snimak sa ultrazvuka, na kojem se jasno vidi koliko je beba narasla.

- Mama, ja se smejem - napisala je Aleks i dodala emotikon koji plače od sreće i emotikon koji se "topi".

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić

 

Međutim, Filipova današnja objava na Instagram profilu iznenadila je sve, a posebno obradovala zajedničke fanove, koji su jedva čekali njihovo pomirenje. Naime, Filip je objavio njihov zajednički snimak, pa se Aleksandri, majci svog deteta, obratio emotivnim rečima:

- Moj ceo svet - glasio je citat u ovom videu, uz pesmu "Živim da te volim".

Inače, odnos Aleksandre i oca njenog deteta Filipa Cara tokom cele njene trudnoće je veoma turbulentan, a pred sam porođaj su rešili da se pomire kako bi u miru dočekali svoju naslednicu. Aleks je rezervisala apartman u GAK Narodni front, a sada je jasno da će tu biti i Filip, sa kojim se pomirila i nastavila ljubavnu romansu:

- Aleks će se poroditi za četiri nedelje, a planira prirodan porođaj i još uvek razmatra da li će odabrati epidural budući da se ne plaši bola i da se nada da joj neće biti potreban - rekao je za medije nedavno izvor blizak Aleksandri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading