ANELI RASPLAKALA UROŠA: Dramatični preokret u Eliti, ovo niko nije očekivao!

Autor:

Zadruga

28.02.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli i Uroš odlučili da zakopaju ratne sekire, on završio u suzama!

ANELI RASPLAKALA UROŠA: Dramatični preokret u Eliti, ovo niko nije očekivao!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić i Uroš Stanić, aktuelni učesnici "Elite", imali su vrlo blizak odnos na samom početku rijalitila, koji je postao poljuljan zbog žestokih svađa koje su imali, a onda su naprosto "zaratili na krv i nož". Međutim, tokom prethodne noći odlučili su da se pomire i spuste loptu.

Ahmićeva je Urošu očitala bukvicu zbog ponašanja, a onda m u priznala da ga voli i da joj je drag, zbog čega je on završio u suzama.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš i Aneli se mire

- Mrziš li ti mene? Tvoje ponašanje mi je govorilo da me mrziš? - pitala je Aneli.

- Ne, to je samo revolt, ja ne umem tako nekad da stanem. Misliš da je okej što si me vređala? - upitao je Uroš.

- Ja sam tebe samo jednom uvredila, to je bio afekat. Ti si meni itekako uzvratio i samo se nastavilo. Sad i da se izmirimo moraš da budeš normalan radi Janjuša. Vidiš da je loše, ne moraš nam još ti dodatno praviti probleme. Ti si jedina osoba kojoj ću preći preko nekih stvari, ja tebe volim. Ti dobro znaš da sam se svađala kako bih te odbranila, kao i što si ti mene. Terza me je izvređao zbog tebe ali nema veze, ja tebe volim pa volim - priznala je Ahmićeva, nakon čega je Uroš zaplakao.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli slomila Uroša

Inače, Aneli i Uroš su danas gostovali u emisiji "Amnezija" u kojoj je došlo do haosa, kada su se Ahmićeva i Marko Janjušević Janjuš posvađali zbog fanova. Aneli je prebacila Janjušu što nosi stvari koje su mu poslale osobe koje vređa, a on se skinuo uživo u programu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading