ANĐELO JE ZALJUBLJEN U MATORU: Evo zašto je MORAO DA IMA svaku njenu devojku! ŠOK-PREOKRET!

Autor:

Zadruga

28.02.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkivena pozadina odnosa između bivših prijatelja Anđela i Matore.

ANĐELO JE ZALJUBLJEN U MATORU: Evo zašto je MORAO DA IMA svaku njenu devojku! ŠOK-PREOKRET!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Pixabay.com

Bivša učesnica "Zadruge" Suzana Perović Blondi analizirala je dešavanja u "Eliti", te zaključila da je Anđelo Ranković koji je u vezi sa Anitom Stanojlović zaljubljen u njenu još uvek zakonitu suprugu Jovanu Tomić Matoru

- Ja mislim da tu ima nešto, da je Anđelo zaljubljen u Matoru. Svaku njenu devojku je on morao da ima, kakav si ti to prijatelj, nema drugog objašnjena nego da je zaljubljen u Matoru - rekla je Blondi u jednoj emisiji, pa dodala:

- Postoje dve opcije - ili da je sve dogovor zbog marketinga ili da je zaljubljen u Matoru. Mi ne znamo da li on kod nje ima šanse. Ona je imala muškarca, priznala je. Ne znamo mi šta je između njih dvoje. Kakvi prijatelji!

Inače, Anđelo i Matora su se ranije družili, a kada je ušao u "Elitu" nakon Jovaninog i Anitinog ljubavnog brodoloma, smuvao se sa njenom nevernom suprugom. 

Republika

Foto: Instagram.com

Suzana Perović Blondi bez dlake na jeziku

Kako to nije prvi put da joj "skine" partnerku, mnogi su osuđivali Rankovića, s obzirom na to da su on i Tomićka prethodno navodno bili prijatelji. 

Suzana Blondi je imala svoj stav i o drugim rijaliti parovima, pa je osudila ponašanje Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, jer napolju imaju žensku decu, koja zbog njihove veze mogu ispaštati. Pogotovo se osvrnula na Janjuševu ćerku, koja je školskog uzrasta, te podsetila na to da je zbog tate mogu zadirkivati druga deca, pa poručila da zbog toga on sebi nije smeo da dozvoli takvo ponašanje u rijalitiju.

Foto: TV Pink/printscreen, E-stock/Časlav Vukojičić

Stanija Dobrojević našla se u središtu skandala s Janjuševom rijaliti devojkom

S druge strane, Staniju Dobrojević, koju je, kako kaže smatrala damom, kritikovala je zbog veze s Anelinim bivšim partnerom Asminom Durdžićem.

- Što njoj to u životu treba! Stanija to nije smela sebi da dozvoli, treba što pre da izađe iz te priče - poručuje Blondi.

Pored aktuelnih učesnika, bivša zadrugarka se osvrnula i na ranije sezone.

- Dalilu sam javno podržala kada je bilo sve ono sa Dejanom, njena majka mi se tada zahvaljivala, a ona kada je izašla nije. Toliko o Dalili - rekla je Suzana, pa potvrdila svoje ranije mišljenje o Anđeli Đuričić.

- Anđela je bruka i sramota Crne Gore!

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading