POČINJE IGRANKA! Maja Marinković očitala bukvicu bivšoj drugarici, Uroš će biti njen ili božiji!

Autor:

Zadruga

27.02.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je bivšoj drugarici u Eliti najavila haos.

POČINJE IGRANKA! Maja Marinković očitala bukvicu bivšoj drugarici, Uroš će biti njen ili božiji!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

Maja Marinković i Jovana Cvijanović, inače nekadašnje bliske prijateljice, zaratile su zbog Uroša Rajačića, koji je je prvo priznao simpatije prema Maji, a potom je završio u krevetu sa Jovanom, sa kojom je sada u vezi.

Jovana je objasnila zašto se distancirala od Maje i prekinula prijateljstvo, a onda im je Marinkovićeva očitala bukvicu u programu:

- Nisam se ja sklonila od nje, sklonila sam se od situacije u kojoj sam provocirala, ja sam nju zavolela najviše i da mi je najdraža za kratko vreme - rekla je Jovana.

- Ljudi ovde mogu da pričaju šta god oće o meni, ja sam ovde mama i tata u rijalitiju. Što se tiče njih ja nemam ništa protiv njihovog odnosa i podržavam, ali on je rekao da mu se sviđam kad je ušao i na elitoviziji je to pričao. Mislim da nije iskren prema njoj, ako nešto uradi posle par dana ko će da te shvata za ozbiljno. Ona nije loša devojka, ima dobru dušu, samo mora neke stvari da izniveliše i da je tako lako namagarče. Zadnje vreme došlo kad sam ja najmoralnija u rijalitiju - rekla je Maja.

 

- Ja sam noćas legao i ti si dobacivala kako neko ko je u vezi ne spava sa svojom devojkom. Prva dobacuješ i šta se očekuje od mene da ti odbrusim. Pričaš o degradiranju devojke a ti si ovde godinama radila ovde užasne stvari i nemoralne. Da ti nisam interesna sfera ne bi mi dobacivala - rekao je Uroš.

- Ne pričamo sada ovde o meni, on je klasičan muškarac koji kada dobije korpu razmišlja daj šta daš, mene samo nervira što Jovana ne poštuje sebe u ovom odnosu - dodala je Maja.

- On je prema meni mnogo dobar, ponaša se lepo, tako da se meni to dopada do sad, kad ja budem primetila da nešto ne štima tad ću se pobuniti za sad mi je lepo - rekla je Jovana.

- Da mene neki muškarac ovde zanima, on bi bio moj ili Božiji, tako da mi nije interesna sfera - rekla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading