BITNO MI JE DA SAM AKTUELNA I POPULARNA! Jelena Ilić zgranula cimere komentarom! Evo kome je najgore odbrusila! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.02.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena rešila da likuje!

BITNO MI JE DA SAM AKTUELNA I POPULARNA! Jelena Ilić zgranula cimere komentarom! Evo kome je najgore odbrusila! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što su u Eliti učesnici birali ko je najviše zlonameran učesnik, gde je Jelena Ilić bila u samom vrhu ako je suditi po glasovima učesnika rijalitija, ona sad kaže da je to nimalo ne pogađa. Naime, Jelena se osvrnula na to što su mnogi govorili da je zla i osoba koja samo gleda lični interes, pa je rešila da samo posle svega nastavi da provocira sve po Beloj kući.

Foto: RED TV Printscreen

Jelena Ilić

 

- Bitno mi je da sam aktuelna i da se o meni priča, a to šta ko misli, mene stvarno ne zanima. Nisam ja sada prvi put u rijalitiju, pa će da me pogađaju priče i to šta neko govori meni iza leđa. Ovde sam sa jednim ciljem, bitno mi je da znam šta mi treba i šta posle rijalitija planiram, tako da slobodno cimeri moji! Pljujte po meni, ali to će samo da me učini jačom - prkosila je Jelena, da bi zatim ušla u klinč sa Miljanom Kulić:

- Miljana, ti se smeješ dok ovo pričam, a ti si ta koja ima najviše loših namera! Zato ti je bolje da se pokriješ i da ćutiš!

Inače, Jelenu i Ivana Marinkovića skoro je napala i Slađa Poršelina, koja je rekla da je čula kako napolju duguju novac.

Što se mene tiče, najviše su mi antipatični Ivan i Jelena. Oni su loše osobe i sve rade u duetu jer ništa ne mogu sami. Čula sam da su napolju u nekim dugovima, da su u pitanju na hiljade evra i da su presekli da uđu u rijaliti zato što tako hoće da vrate dugove. Sad će oni da skoče i da kažu da to nije istina, ali ja znam šta sam čula. Šteta je samo što su ti ljudi napolju, pa ne mogu ničemu da posvedoče - rekla je Slađa, pa se Ivan nadovezao:

Ova Slađa više ni ne znam šta priča. Jedino što je lepo rekla jeste to da neću nikome da se pravdam. Ne zanima me njena priča, a ono što je zanimljivo jeste da ljudi, kad nemaju prave informacije o vama, onda krenu svašta nešto da izmišljanju. Nemam ja Slađo dve godine u rijalitiju, nego mnogo više. Imam iskustva toliko da mogu da te učim, a kad je u pitanju provokacija, naučio sam kako da reagujem. Nećemo da pričamo o tome ko kako zarađuje i ko kako dolazi do novca. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading