PORODICI ŠPARAVALO STIGLE JEZIVE VESTI, MORAJU HITNO DA IZVUKU ĆERKU IZ DEPRESIJE: Anđela zbog njih pomišlja na najgore!

Autor:

Zadruga

26.02.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanje Anđele Šparavalo brine mnoge ukućane, ali i gledaoce Elite, zbog porodice pomišlja na najgore.l

PORODICI ŠPARAVALO STIGLE JEZIVE VESTI, MORAJU HITNO DA IZVUKU ĆERKU IZ DEPRESIJE: Anđela zbog njih pomišlja na najgore!

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Šparavalo

Porodica Anđele Špravalo ne odustaje od namere da je odvoji i rastavi od Bojane Pavlović. Nakon što se brat oglasio i poslao pismo Anđeli, to je sada učinio i njen otac. Oni su joj poručili da zaboravi na njih, ukoliko ostane sa Bojanom u vezi, zbog čega Anđela sada doživljava nervne slomove.

- Anđela, Sada ti ovo pismo piše otac i znaj da se posle ovog pisma neću oglašavati! Vidim da te poruka koju ti je poslao brat nije ni malo dotakla, i da posle bratove poruke ljubiš ona žvalava usta i da ti se cela nacija gadi. Meni kao ocu si se zgadila, a mogu da zamislim kako je elitarima kad to gledaju uživo. Ovo što si uradila porodici, da tvoju mamu vodim u hitnu, a moju si stavila u bolnicu, a ti i dalje ne mariš, gledam i ne verujem šta sam gajio. Svesno ubijaš porodicu zbog žvalave, a ne daj Bože da se nešto desi bati, mami i baki, bićeš u ozbiljnom problemu, to ti ja obećavam - čitao je Milan Milošević, a u Beloj kući je zavladao muk. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Šparavalo

 

Psihijatar Nebojša Gavrilović je za Star objasnio da Anđelina porodica mora da spusti loptu i okrene ploču, kada je Anđelina veza sa Bojanom u pitanju:

- Pažljivo sam pratio slučaj oko Anđele, jer sam čuo da je specifična situacija. Ispratio sam i oglašavanje njene porodice. Anđela je u rijalitiju, okružena i osuđena na 50 ljudi, ni ona, ni bilo koji učesnik rijalitija u takvoj situaciji ne može normalno da rezonuje stvari. Ona se još traži, ne zna kog je se*sualnog opredeljenja, porodica joj samo dodatno otežava. Ima, nažalost, dosta slučajeva da osobe koje se i dalje traže, a odbačene su od strane porodice i okruženja, u najčešćim slučajevima podižu ruku na sebe. One doživljavaju ozbiljnu depresiju, ne vide rešenje, ni izlaz. Kod Anđele je najbitnije da porazgovara sa svojom porodicom, odmah po izlasku iz rijalitija, bez ucena i osuđivanja. Moraju da joj pomognu da sebe nađe - rekao je za Star pomenuti psihijatar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading